MÅTTE SPØRRE OM KLEM: Vibeke Skofterud er ikke av den sjenerte typen, og fikk til slutt klemmen hun ønsket seg av statsminister Jens Stoltenberg. Foto: SCANPIX
MÅTTE SPØRRE OM KLEM: Vibeke Skofterud er ikke av den sjenerte typen, og fikk til slutt klemmen hun ønsket seg av statsminister Jens Stoltenberg. Foto: SCANPIX Vis mer

- Får jeg ikke en klem?

Vibeke Skofterud spurte en forvirret statsminister rett ut.

Publisert
SEHER.NO: Vibeke Skofterud (30), Therese Johaug (22), Kristin Størmer Steira (29) og Marit Bjørgen (30) sørget torsdag for gull på kvinnenes fire ganger fem kilometer stafett i Ski-VM i Holmenkollen.

Og æren å dele ut buketter til det finske bronselaget, svenskenes sølvjenter og den norske vinner-kvartetten var det Jens Stoltenberg (51) som hadde fått.

Statsministeren var tydelig usikker på intimsoner og kotyme, og så ut til å forsøke å lese utøvernes kroppsspråk individuelt, med hensyn til å velge hvem han skulle klemme og hvem han skulle nøye seg med å håndhilse på.

Det gikk litt hakkete men greit nok for seg, helt til han kom til den blonde fargeklatten Vibeke Skofterud. Hun fikk ikke klem.

Men det ville hun åpenbart ha.

- Får jeg ikke en klem? spurte en blid, og lissom-snurt, Skofterud, til latter fra sidejente Therese Johaug og de andre.

Statsministeren var heldigvis ikke vond å be, så Vibeke Skofterud fikk klemmen sin.

Det skulle da også bare mangle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skapte reaksjoner hos tv-seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer