Blake Lively og Ryan Reynolds

Får internett til å koke med spesiell detalj

Hollywood-stjernen Blake Livelys falske designersko får fansen i fyr og flamme.

NYE SKO: Blake Lively viste frem sitt kreative fottøy i nytt Instagram-innlegg. Foto: Marion Curtis/StarPix/REX
NYE SKO: Blake Lively viste frem sitt kreative fottøy i nytt Instagram-innlegg. Foto: Marion Curtis/StarPix/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gøyale paret Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44) er kjent for å spøke med litt av hvert i sine sosiale mediekanaler. Det ble ikke noe unntak da de postet om Reynolds opplevelse som førstegangstemmer i USA.

Skuespiller-paret ble nylig kritisert for gjennomføringen av bryllupet sitt, men nå har «Gossip-Girl»-stjernen og ektemannen gått sammen for å oppfordre unge til å stemme ved årets valg.

Reynolds, kjent fra Marvel-filmen «Deadpool» og den kommende filmen «Free Guy», fikk sitt doble statsborgerskap i 2018, ifølge Fox News.

Stjernen som ble født i Vancouver, har nå både amerikansk og kanadisk statsborgerskap. Det innebærer at han kunne stemme ved årets presidentvalg.

OVERRASKER: Kylie Jenner kastet klærne på Instagram tidligere, og det bidro til en overraskende effekt. Vis mer

Ekteparet er ikke alene om å spre budskapet, for det er flere kjendiser som rir på den enorme bølgen som oppfordrer følgerne sine til å stemme. Tidligere har blant annet Kylie Jenner (23) kledd av seg i sosiale medier for å spørre følgerne sine om de har registrert seg til å stemme.

Takker kona

I «Deadpool»-stjernens innlegg beskriver han opplevelsen han hadde da han stemte for første gang som amerikansk statsborger.

Han innrømmer at det var skummelt å miste jomfrudommen som førstegangsstemmer, men påpeker at det etterhvert ble en spennende opplevelse.

Reynolds avslutter bildeteksten med å skrive: «Jeg er litt trøtt nå, men stolt. #VoteEarly». Emneknaggen er for øvrig en oppfordring til alle i USA om å stemme tidlig.

I innlegget takker han også sin kone for å ha gjort førstegangserfaringen mye mer «forsiktig og kjærlig».

OVERRASKER: Kylie Jenner kastet klærne på Instagram tidligere denne uka. Det bidro til en overraskende effekt. Vis mer

Falske designersko

Lively slengte seg på, og viste samtidig frem sine kunstneriske egenskaper til hele 27,5 millioner følgere.

Hun oppfordret også følgerne sine til å stemme tidlig i årets valgkamp. Men i motsetning til ektemannens Instagram-bilde, hadde det dukket opp et par med mørkebrune, høyhælte sko på skuespillerens nakne føtter.

Det er ikke noen vanlige hæler det er snakk om heller, for Lively gikk nemlig så langt som å tegne på den velkjente, røde Christian Louboutin-sålen på undersiden av skoen. Dette vekket noen gøyale reaksjoner hos fansen.

Hollywood-stjernen som åpenbart kan ta seg råd til den ekte varen, valgte heller å tegne på seg de dyre designerskoene.

Grunnen til at skuespilleren valgte å tegne på bildet er foreløpig ukjent, men det spekuleres på at stjernen ikke ønsket å eksponere sine nakne føtter til hele omverdenen.

Det finnes nemlig et nettsted med navn Wikifeet hvor kan man søke opp bilder av føttene til både norske og utenlandske kjendiser. På nettstedet kan brukerne avgi stemmer i en skala fra «beautiful» til «ugly», med stemmer som «fine», «ok» og «dårlige» som andre alternativer.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Reagerer på stuntet

Kommentarfeltet er fylt til randen med fans som spøker med de påmalte skoene til Hollywood-stjernen.

«Kan jeg få detaljene på de dødsfine hælene», skriver en Instagram-konto.

«Se på føttene hennes, hun har tegnet på hælene sine. Jeg elsker henne», skriver en annen konto.

Det var ikke bare på Instagram fansen kommenterte skuespillerens kunstneriske egenskap. Flere Twitter-innlegg omtalte også kunstverket.

«Kan noen vær så snill fortelle meg at jeg ikke er gal, og at Blake Lively faktisk har photoshoppet på et par hæler på føttene sine på dette bildet?» skriver en på Twitter.

« … Photoshoppet Blake Lively sko på seg selv?» stiller en annen spørsmål ved.

Etter at kommentarer rant inn, tok Lively til Instagram-story for å etterlyse en stilling hos det anerkjente motehuset.

SØKER JOBB: I teksten på Storyen skriver hun: «Imponerende CV grunnet etterspørsel» og viser et nærbilde av det omtalte kunstverket.
SØKER JOBB: I teksten på Storyen skriver hun: «Imponerende CV grunnet etterspørsel» og viser et nærbilde av det omtalte kunstverket. Vis mer
ERFAREN: Lively spør motehuset Louboutin om de søker ansatte og legger til at hun har god erfaring med å tegne på nakne føtter. Foto: Skjermdump fra Instagram
ERFAREN: Lively spør motehuset Louboutin om de søker ansatte og legger til at hun har god erfaring med å tegne på nakne føtter. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

For å vise variasjon ovenfor det globale motehuset, tegnet hun ikke bare ett, men to par med brune hæler.

Hun tøyset også med at bildene over var en del av hennes «imponerende CV», og tydeliggjorde at hun åpenbart er med på designersko-spøken.

LES OGSÅ: - En forferdelig ydmykelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer