Blake Lively og Ryan Reynolds

Får internett til å koke med spesiell detalj

Hollywood-stjernen Blake Livelys falske designersko får fansen i fyr og flamme.

NYE SKO: Blake Lively viste frem sitt kreative fottøy i nytt Instagram-innlegg. Foto: Marion Curtis/StarPix/REX
NYE SKO: Blake Lively viste frem sitt kreative fottøy i nytt Instagram-innlegg. Foto: Marion Curtis/StarPix/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gøyale paret Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44) er kjent for å spøke med litt av hvert i sine sosiale mediekanaler. Det ble ikke noe unntak da de postet om Reynolds opplevelse som førstegangstemmer i USA.

Skuespiller-paret ble nylig kritisert for gjennomføringen av bryllupet sitt, men nå har «Gossip-Girl»-stjernen og ektemannen gått sammen for å oppfordre unge til å stemme ved årets valg.

Reynolds, kjent fra Marvel-filmen «Deadpool» og den kommende filmen «Free Guy», fikk sitt doble statsborgerskap i 2018, ifølge Fox News.

Stjernen som ble født i Vancouver, har nå både amerikansk og kanadisk statsborgerskap. Det innebærer at han kunne stemme ved årets presidentvalg.

Ekteparet er ikke alene om å spre budskapet, for det er flere kjendiser som rir på den enorme bølgen som oppfordrer følgerne sine til å stemme. Tidligere har blant annet Kylie Jenner (23) kledd av seg i sosiale medier for å spørre følgerne sine om de har registrert seg til å stemme.

Takker kona

I «Deadpool»-stjernens innlegg beskriver han opplevelsen han hadde da han stemte for første gang som amerikansk statsborger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer