Får ingen frierbrev

Men Eldar Vågan svarer på alle Facebook-meldinger.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av «Skal vi danse» lå Eldar Vågan (52) neders på oddselskapenes lister, men de siste ukene har han fått favorittstempel. Dette synes Vazelina-stjernen er stas, og tror det skyldes lang erfaring i rampelyset.

- Det er hyggelig det. Jeg er født med musikalitet og elsker å underholde, så jeg er på hjemmebane, sier Vågan etter sending lørdag kveld. 

Mange av dansedeltagerne, som Vebjørn Sand, har merket økt pågang fra det motsatte kjønn etter å ha sjarmert publikum gjennom TV-skjermen, men på tross av gode tilbakemeldinger og favorittstempel avslører Eldar at han ikke får frierbrev. 

- Jeg har ikke fått frierbrev, sier han og ler. 

Likevel merker han økt oppmerksomhet fra damene. 

- Det er Facebook som gjelder. Det er mye aktivitet der. Jeg har over 5000 venner og får mange meldinger. Folk ønsker meg lykke til og forteller at de stemmer på meg. Jeg svarer alle, forteller totningen. 

Publikum ble tydelig imponert over Eldar lørdag kveld, og det var til slutt Vebjørn Sand som måtte forlate konkurransen. 

- Det er tid for forandring. Det har vært utrolig morsomt og lærerikt, ikke bare dansen, men også det flotte samspillet mellom kvinne og mann når man har en oppgave sammen. Det er et privilegium å være sammen med en danser i verdensklasse slik som Nadya, forteller Sand. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk årets første toppscore  
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer