TØFFE UTFORDRINGER: Tore Arvesen har vært en profilert deltaker i årets «Farmen». Her er han i aksjon i den populære TV 2-serien. Foto: TV 2
TØFFE UTFORDRINGER: Tore Arvesen har vært en profilert deltaker i årets «Farmen». Her er han i aksjon i den populære TV 2-serien. Foto: TV 2Vis mer

Får ikke vite hvem som er faren

- Det irriterer meg grenseløst, sier Farmen-Tore.

SEHER.NO: «Farmen»-deltageren Tore Arvesen (44) har vært en profilert deltaker i årets utgave av den populære realityserien på TV 2.

Men utfordringene foran TV-kameraene blekner i forhold til arbeidet den adopterte Fredrikstad-mannen har lagt ned i å finne ut hvem som er hans biologiske far.

- Jeg fikk en fin og trygg oppvekst i Fredrikstad, og jeg kunne ikke hatt en bedre mor og far enn det mine adoptivforeldre har vært for meg. Men jeg har hatt behov for å treffe mine biologiske foreldre også, sier Tore til Her og Nå.

For 20 år siden fant han sin biologiske mor et sted på Østlandet, men hun nektet å fortelle Tore hvem som er hans biologiske far.

- Det irriterer meg grenseløst at min egen mor ikke vil unne meg denne informasjonen. Om hun bare ville gitt meg et navn, så kunne jeg startet letingen etter ham, sier Tore, som kun vet at faren er fra Karibia.

Tore - som selv har to barn - håper at han likevel skal klare å finne ut hvem som er hans far.

- Mine egne barn er nysgjerrige på hvem bestefaren deres er, og jeg er opptatt av å finne røttene mine, sier han til Her og Nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: «Farmen» gjorde henne syltynn