- Får ikke velge fritt under parseremoniene

Seoghør.no avslører hvordan utvelgelsene egentlig foregår i «Paradise Hotel».

IKKE SOM PÅ TV: Flere tidligere «Paradise Hotel»-deltagere sier til Seoghør.no at parseremoniene som bestemmer hvem som ryker er mye mer regissert enn bildene gir inntrykk av. Foto: TV3
IKKE SOM PÅ TV: Flere tidligere «Paradise Hotel»-deltagere sier til Seoghør.no at parseremoniene som bestemmer hvem som ryker er mye mer regissert enn bildene gir inntrykk av. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Parseremoniene i TV3s realityserie «Paradise Hotel» er ukens dramatiske høydepunkt for seerne, fordi den avgjør hvem som får fortsette og hvem som må sjekke ut av serien.

Må fylle ut bindende lapper
Nå kan imidlertid Seoghør.no avsløre at hvem som ryker ut ikke er like tilfeldig som TV-bildene gir inntrykk av.

Når parseremoniene vises på TV, må deltagerne stille seg bak den av det motsatte kjønn de helst vil dele rom med.

Dersom det står to bak samme person, må han eller hun velge sin favoritt. Den som blir vraket, må reise hjem

Men etter det Seoghør.no erfarer, har deltagerne i virkeligheten langt strengere regler å forholde seg til.


To-tre timer før parseremonien skal spilles inn, må deltagerne skrive ned sitt første- og andrevalg blant det motsatte kjønn på en lapp, som gis til produksjonen. Dette kan deltagerne ikke endre på.

Flere tidligere deltagere bekrefter praksisen overfor Seoghør.no.

Tvinges til å gå til andrevalget

Dersom jenta som er førstevalget til en mannlig deltager har en annen gutt bak seg, han gå til sitt andrevalg.

- Man får ikke velge fritt under parseremoniene. Den eneste muligheten en gutt har til å stå bak sitt førstevalg dersom hun har en gutt bak seg, er hvis det også står en bak andrevalget, sier en tidligere Paradise-deltager til Seoghør.no.

Deltageren uttaler seg anonymt, fordi alle som er med i «Paradise Hotel» må undertegne kontrakter som begrenser hva de kan si om produksjonen.

Etter å ha fylt ut sine lapper må deltagerne vente inne på rommene sine, mens produksjonsselskapet gjør klar seremoniplassen, og bestemmer i hvilken rekkefølge deltagerne skal gå.

- Påvirker parseremonien gjennom rekkefølgen

En annen deltager, som var med i fjorårets utgave av den populære realityserien, hevder produksjonen bruker rekkefølgen deltagerne velger sin partner i, til å påvirke hvem som får bli på hotellet.

- Det er tydelig at de ønsker å beholde de som lager god TV.


- I fjor forsøkte noen av oss guttene i fem uker å bli kvitt en mannlig deltager, men produksjonen sørget for å arrangere parseremoniene slik  at det ble vanskelig å få ham ut, sier den mannlige deltageren til Seoghør.no.

TV3: Vil ikke kommentere
Line Vee Hanum i TV3 vil ikke kommentere Seoghør.nos opplysninger:

- På generelt grunnlag kommenterer vi ikke produksjonstekniske aspekter ved en tv-produksjon, ei heller Paradise Hotel, sier hun til Seoghør.noOgså i torsdagens Paradise-episode skal virkeligheten etter det Seoghør.no erfarer vært annerledes enn slik den ble presentert for Paradise-fansen.

Fikk vite hun skulle ryke
I episoden sa deltageren Sander Johansen Kalstrup tilsynelatende åpent til sin romkamerat Martine Hogstad at han ville velge en annen partner hvis han fikk muligheten.

Dermed virket det for seerne som om han ga henne en liten mulighet til å se etter en annen partner.

Men i virkeligheten skal innrømmelsen - etter det Seoghør.no kjenner til - ha kommet først etter at deltagerne hadde skrevet ned hvem de ville stå bak, og ikke kunne endre valgene.

Det betydde at Stavanger-jenta måtte vente på parseremonien i full visshet om at hun ville ryke.

Martine vil ikke gå i detaljer til Seoghør.no om når Sander avslørte at han vurderte å vrake henne, men legger ikke skjul på at hun er skuffet over romkameratens oppførsel.

- Da han sa det til meg, skjønte jeg at han kom til å velge Mari. Jeg skjønner ikke hvorfor han ville ha henne på rommet. Hun gjorde jo ingenting!

- Hun snakket ikke med folk så mye som jeg gjorde, eller lagde like mye liv, sa hun til Seoghør.no torsdag.

Line Vee Hanum i TV3 vil heller ikke kommentere disse opplysningene.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag kl 21.30 på TV3. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Paradise-Ariel reduserte brystene med en kilo


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer