MÅTTE TAKKE NEI: - Vi pålegger oss jo selv et lite flørteforbud, vi må be gutter om å sende brev hvis det skal bli noe mer, forteller Maren Espe Kråkevik (nummer to bak fra venstre), som her er avbildet med årets syv andre «Jakten»-bønder. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
MÅTTE TAKKE NEI: - Vi pålegger oss jo selv et lite flørteforbud, vi må be gutter om å sende brev hvis det skal bli noe mer, forteller Maren Espe Kråkevik (nummer to bak fra venstre), som her er avbildet med årets syv andre «Jakten»-bønder. Foto: TV 2/Odd-Steinar TollefsenVis mer

Får ikke trekke seg fra «Jakten»

Den kjærlighetssøkende TV-bonden har allerede takket nei til fem beilere.

SEHER.NO: Mandag er den store dagen for årets «Jakten på kjærligheten»-bønder. Da sendes nemlig presentasjonsprogrammet, der folket endelig får sjansen til å se hvilke åtte som skal kjempe om fire plasser i det poulære programmet denne høsten.

En av dem er Hardanger-jenta Maren Espe Kråkevik (28), som til Seher.no avslører at det til tider har vært tøft å takke nei til gutter fordi hun skal være med i et sjekkeprogram på TV.

- Vi pålegger oss jo selv et lite flørteforbud, vi må be gutter om å sende brev hvis det skal bli noe mer. Og før vi ble presentert som «Jakten»-bønder kunne man jo ikke fortelle hvorfor man sa nei heller. Men det er jo typisk da, at så fort man ikke kan takke ja, da dukker det stadig opp nye muligheter, forteller Kråkevik til Seher.no.

Dette har, enkelte ganger, fått det til å gå en liten «faen» i 28-åringen.

- Det har vært litt «pokker og» noen ganger. Man har latt sjanser gå fra seg. Men nå kan jeg i hvert fall si til folk at årsaken er «Jakten på kjærligheten», sier hun.
 
Etter hva Seher.no kjenner til får ikke «Jakten»-bøndene lov til å trekke seg fra programmet. Dermed sier det seg jo også selv at det vil skape problemer for deltagerne dersom man skulle finne seg en kjæreste før eller under innspillingen av sjekkeprogrammet.
 
Det var i mai at Maren Kråkevik fikk vite at hun er en av åtte bønder som får delta.

- Hvor mange har du måttet takke nei til i løpet av den tiden, Maren?

- He he, en håndfull, kanskje? Jeg tror det er snakk om cirka fem stykker, men et par av dem er jo folk jeg kjenner fra før av da. I etterkant har jeg sagt til dem at årsaken er «Jakten på kjærligheten», forteller TV-bonden, som i mai fikk vite at hun er en av åtte bøndene som faktisk får delta.
 
Nå håper den sprudlende jenta fra Hardanger - selvsagt - at hun blir en av de fire som får flest brev. Og selv er hun ganske klar på hvordan en fremtiden mann skal være.

- Jeg ønsker meg en mann som er glad i å reise. I tillegg må han være mann, være veldig omtenksom og ikke være en person som bærer på ting som plager ham. Og det gjør jo ingenting om han er fin å se på da. Men jeg liker ikke fise-fine gutter som bare er opptatt av utseendet sitt, sier hun.

Fortsatt gjenstår det å se om Kråkevik er blant dem som skal følges på skjermen denne høsten. Selv krysser hun fingrene for at menn nå tar penn og papir fatt.

- Det er jo ingen tvil om at jenter generelt sett skriver lettere i slike sammenhenger. Men gutter, dere har ingenting å tape på å sende inn brev!, oppfordrer Maren Espe Kråkevik.

Presentasjonen av årets åtte «Jakten»-bønder ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

Les mer om hvordan du kommer i kontakt med årets «Jakten»-bønder her! (ekstern link).

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - «Jakten»-Guro singel igjen

Se bilder av årets «Jakten-bønder nedenfor: 
ANDRÉ OLSEN: 35 år gammel, bosatt på Follebu i Gausdal. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ANNE LEIN KRISTIANSEN: 39 år gammel, bosatt på Øvre Lein i Nord-Trøndelag. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
CHRISTIAN FREDRIK SANDBERG: 26 år gammel, bosatt på Nes i Hedmarken. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
JOSTEN SUNDBY: 50 år gammel, bosatt på Kvelde i Vestfold. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ÅGE ANDRÉ BRØMNES: 26 år gammel, bosatt på Brømnes i Arendal. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
INGRID AASBERG: 26 år gammel, bosatt på Dagali ved Geilo. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
MAREN ESPE KRÅKEVIK: 28 år gammel, bosatt i Kråkevik ved Hardanger. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen