Liam Payne:

Får ikke treffe sønnen (3)

Liam Payne og Cheryl Cole gikk fra hverandre for snart to år siden. Nå sliter førstnevnte med å få treffe deres felles sønn på grunn av verdenskrisen.

VANSKELIG TID: Situasjonen verden står overfor gjør at Liam Payne ikke får være sammen med sønnen han har med Cheryl Cole. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Situasjonen verden står overfor gjør at Liam Payne ikke får være sammen med sønnen han har med Cheryl Cole. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juli 2018 kunne stjerneparet Liam Payne (26) og Cheryl Cole (36) bekrefte at de hadde gått hver til sitt - ni måneder etter at sønnen Bear kom til verden.

Bruddet var ikke særlig overraskende for fansen, ettersom den tidligere One Direction-stjernen kort tid før innrømmet at forholdet deres hadde noen utfordringer.

Mens Liam Payne har datet åpenlyst etter bruddet, har Cole på sin side fortalt at hun vil gi sønnen søsken - ved hjelp av spermdonor. Liam støttet raskt opp om eksens avgjørelse, og mye kan derfor tyde på at de samarbeider fint om treåringen etter bruddet.

Nå kan imidlertid den tidligere boyband-stjernen avsløre at han ikke har sett sønnen på flere uker.

- Cheryl og jeg har hatt en ærlig prat om det å møtes, men det er vanskelig, forteller 26-åringen i et intervju med britiske The Sun.

BRUDD: Cheryl og Liam har sønnen Bear sammen. Duoen gikk hver til sitt om lag ni måneder etter de ble foreldre. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Cheryl og Liam har sønnen Bear sammen. Duoen gikk hver til sitt om lag ni måneder etter de ble foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Savn

Parets sønn hadde bursdag i mars, og det var i den anledning faren gjerne skulle ha truffet den lille gutten.

- Det var en av de første gangene jeg var i landet på bursdagen hans, så jeg var klar for å dra av gårde, men så tenkte jeg at «jeg vet faktisk ikke hva jeg føler om det». Så det har vært vanskelig å bare snakke med ham over FaceTime, for noen ganger vil han, andre ganger ikke, deler han videre.

Liam Payne og Cheryl Cole er i likhet med resten av verden preget av den pågående coronakrisen. For tiden er førstnevnte i karantene i hjemmet sitt i London, mens 36-åringen oppholder seg flere mil unna med lille Bear.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- Jeg har en ny respekt for mennesker med denne type jobber som betyr at de må savne barna sine mye, sier han videre.

Med andre ord er det foreløpig usikkert når Payne endelig får bli gjenforent med sin tre år gamle sønn.

Vil klare seg selv

I et intervju med Time Magazine, gjengitt av Sky News, røpet 36-åringen i januar at hun planlegger å få minst to barn til - og det altså ved hjelp av spermdonor.

Cole forklarte at alderen hennes skal ha bidratt til at hun ønsker å få barn på egenhånd, da hun ikke orker å vente på «den rette».

- Hvis tiden spilte på lag med meg, og dersom jeg var i tjueårene, ville jeg ha ventet og vurdert flere alternativer. Eller ventet på noen som jeg følte var den rette, sa hun til magasinet, og fortsatte:

- Men du kan møte noen, og det første året kan det føles utrolig, men det er aldri en garanti for at forholdet skal holde. Det finnes så mange variabler som kan skje. Livet er et morsomt, gammelt spill.

Støttes av eksen

I etterkant av uttalelsene fikk Cole både ris og ros for sin plan.

Organisasjonen Fathers4Justice, som kjemper for fedres rettigheter i Storbritannia, er blant dem som har uttrykt sin frustrasjon overfor stjernen. En som derimot støtter artisten fult ut i valget om å få flere barn, er som nevnt ekskjæreste og barnefar Liam Payne.

Ifølge The Sun skal Cole og Payne ha snakket om 36-åringens ønske rundt juletider.

- Han ga henne sin fulle støtte, og insisterte på å stille opp for henne så mye han kunne. Han ønsker å få henne til å føle seg vel med avgjørelsen sin nettopp ved å la henne vite at de kommer til å bli en stor moderne familie, fortalte en kilde til New Magazine, ifølge The Sun.

Videre hevdet kilden at Cole har slått seg til ro med valget sitt om å finne en spermdonor, og at hun håper å bli gravid med tvillinger.

- Hun insisterer på at det er lettere å gå gravid én gang, enn å gå gjennom prosessen flere ganger, med tanke på at hun vil ha minst to barn til.

LES OGSÅ: Hyller kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer