Får ikke treffe datteren

Courtney Loves datter har gitt moren besøksforbud.

- HUN ER EN DÅRLIG MOR: Datteren til Courtnet Love, Frances Cobain, har nå gårr rettens vei og gitt moren besøksforbud. Foto: All Over Press
- HUN ER EN DÅRLIG MOR: Datteren til Courtnet Love, Frances Cobain, har nå gårr rettens vei og gitt moren besøksforbud. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Courtney Loves (45) datter, Frances Bean Cobain (17) , har gått rettens vei og gitt moren besøksforbud.

Frances Bean Cobain - som er datteren til avdøde Kurt Cobain - har gått til retten mot moren, bare en uke etter at foreldremyndigheten over henne ble gitt til Kurt Cobains mor, Wendy O`Connor. Dommeren har utstedt et midlertidig besøksforbud, som forhindrer Courtney i å ha kontakt med datteren Frances. Den neste høringen er satt til 5 januar, og da vil det vurderes å gjøre ordningen permanent.

Etter at foreldremyndigheten over Frances ble gitt til bestemoren - for ukjente grunnen, har Courney Love brukt Facebook og Twitter for å vise sin misnøye. Hun hevder datteren er "svikefull og villedet".

- Jeg vil ikke høres kald ut, men når et av barna mine gjør slik dritt mot meg, har de mistet sin posisjon. Hun lyver for seg selv, og alle andre, skriver Love på Facebook-siden sin.

Selv om det er Frances` bestemor som har myndigheten over henne, er hun fremdeles avhengig av moren, da det er Love som sitter på faren Kurt Cobains formue - noe som Courtney imidlertid har truet med å ta fra datteren.

Kurt Cobains bror, Charles Frandeburd, avslører at Wendy lenge har prøvd å få foreldreretten over Frances.

- Courtney er ikke i stand til å ta vare på Frances, hun klarer så vidt å ta vare på seg selv. Courney oppfører seg ikke som en mor i det hele tatt, hun har barnevakter som tar seg av alt arbeidet. Det som har skjedd nå, er fantastisk for hele familien, sier Frandeburd til Contactmusic.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Britney ble misbrukt