Får ikke ta med datteren til Frankrike

Skuespiller Halle Berry tapte kampen i retten.

UTRYGT MILJØ: Hollywood-stjernen Halle Berry har et dårlig forhold til det hensynsløse paparazzi-miljøet i California og ønsker å ta med datteren til Frankrike - der lovene er strengere. Men fredag bestemte en dommer at 46-åringen ikke kan flytte m Foto: All Over Press
UTRYGT MILJØ: Hollywood-stjernen Halle Berry har et dårlig forhold til det hensynsløse paparazzi-miljøet i California og ønsker å ta med datteren til Frankrike - der lovene er strengere. Men fredag bestemte en dommer at 46-åringen ikke kan flytte m Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «X-Men»-stjernen Halle Berry (46) har den siste tiden kjempet for å få ta med datteren Nahla (4) til Frankrike, men denne uken tapte hun foreldresaken i retten, melder TMZ.

Dommeren har bestemt at skuespilleren ikke får flytte datteren permanent til Paris, der Berry ønsker å bo med sin franske forlovede Olivier Martinez (46). Detaljene rundt dommeravgjørelsen er ennå ikke kjent, utover at den altså er i Hollywood-stjernens disfavør.

«Monster's Ball»-skjønnheten har Nahla sammen med ekskjæresten Gabriel Aubry (36), som ikke er interessert i at datteren skal bosettes på andre siden av Atlanterhavet.

Halle Berry har hele tiden hevdet at hun ikke har noe ønske om å fjerne Aubry fra datterens liv. Hennes begrunnelse for flyttingen og søken om full foreldrerett skal være at hun mener at paparazzi-tilværelsen i California er for farlig for henne og Nahla.

Også i januar 2011 kjempet ekskjærestene om foreldreretten for datteren, noe som til slutt førte til en vennskapelig ordning. Hvordan tonen er mellom de to nå, er imidlertid usikkert...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har vært en idiot i kjærlighetslivet   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer