Jahn Teigen:

Får ikke solgt milliongården

Herregården til Jahn Teigen i Ystad i Sverige er ikke solgt, et halvt år etter den ble lagt ut.

BODDE ALENE: Jahn Teigen bodde alene på herregården i Sverige fram til sin død. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
BODDE ALENE: Jahn Teigen bodde alene på herregården i Sverige fram til sin død. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Norge mistet sin folkekjære Jahn Teigen i februar i fjor. Fem måneder senere ble eiendommen hans i den lille byen Ystad i Skåne lagt ut for salg.

Teigens hjem fra 2006 til hans død består av tre hus på til sammen 400 kvadratmeter, og det eldste bygget er over 200 år gammelt.

Ble for stort

Til Se og Hør forklarte datteren, Sara Skorgan Teigen (36), at hun etter lang tids grubling bestemte seg for å selge gården.

- Det blir for stort for meg, jeg har ikke mulighet til å sitte med gården nå. I min livssituasjon er det ikke bare å flytte til Skåne, og da er jeg nødt til å selge til noen som kan ta vare på den, fortalte hun i sommer.

ADIEU: Jahn Teigens datter, Sara Skorgan Teigen, fremførte en rørende versjon av «Adieu» i hans bisettelse i Tønsberg domkirke. Bilder fra NRK Vis mer

Da fortalte hun også at hun håper den som tar over vil realisere noen av det avdøde popidolets drømmer.

Et halvt år senere er imidlertid Klockaregården fortsatt til salgs. Ingen har lagt inn bud på prisantydningen på 6 750 000 svenske kroner, skriver Her og Nå.

Flest nordmenn interessert

Megleren, som uttaler seg på vegne av Teigens datter, mener det er coronapandemien som hindrer herregården i å bli solgt.

- Vi har mange interessenter, mest nordmenn. Hadde det vært åpne grenser, hadde eiendommen vært solgt for lenge siden, sier Tor Ekström til ukebladet.

Det var han som også sto for salget da Teigen tok over eiendommen. Han bodde alene på gården, på den 8733 kvadratmeter store tomta.

- Jeg må følge mitt eget kompass, ellers blir jeg ulykkelig. Nå er jeg verdens lykkeligste mann. Helt alene, fortalte Teigen til Dagbladet i 2016.

MIN FØRSTE KJÆRLIGHET: Anita Skorgan og Jahn Teigen var gift i tre år, før de gikk hver til sitt, men venner, det har de forblitt. Se den rørende hyllesten i hans bisettelse her. Bilder fra NRK Vis mer

LES OGSÅ: Avslører brudd med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer