SALG: Avdøde Svein Erik Bakkes hus har en verditakst på 30 millioner kroner. Etter to måneder ute på markedet er den ennå ikke solgt. Foto: Hans Rønning, Se og Hør
SALG: Avdøde Svein Erik Bakkes hus har en verditakst på 30 millioner kroner. Etter to måneder ute på markedet er den ennå ikke solgt. Foto: Hans Rønning, Se og HørVis mer

Får ikke solgt Bakkes hus

- Man skal ikke se bort ifra at boligen er for høyt priset, sier megler Jan Fredrik Bonde.

SEHER.NO: Den avdøde finansmannen Svein Erik Bakke kjøpte luksuseiendommen på Snarøya i Bærum for 25 millioner kroner sommeren 2002.

Drømmehuset, som ifølge Se og Hør Weend er på 421 kvadratmeter, har en verditakst på 30 millioner kroner og har luksus i alle rom.

Men etter to måneder ute på markedet er den ennå ikke blitt solgt!

Nå kan meglerne bli tvunget til å senke prisen på den eksklusive eiendommen.

- Markedet bestemmer prisen. Men man skal ikke se bort ifra at boligen er for høyt priset. Jeg har tidligere brukt syv måneder på salg av en lignende enebolig. Likevel er det ingen dramatikk i dette, sier megler Jan Fredrik Bonde i Ek til bladet.

LES OGSÅ: Vaske-Bakkes eks forelska

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.