Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Får ikke solgt Aqua-slottet

Aqua-Lene og eksmannen har kuttet nesten fire millioner norske kroner av prisantydningen - men får fortsatt ikke solgt.

FÅR IKKE SOLGT: Lene Nystrøm og Søren Rasted har beholdt vennskapet ett år etter at de bestemte seg for å skilles. Men slottet deres har de fortsatt ikke fått solgt. Foto: NTB scanpix/ Se og Hør Danmark
FÅR IKKE SOLGT: Lene Nystrøm og Søren Rasted har beholdt vennskapet ett år etter at de bestemte seg for å skilles. Men slottet deres har de fortsatt ikke fått solgt. Foto: NTB scanpix/ Se og Hør Danmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor annonserte Aqua-stjernene Lene Nystrøm (44) og Søren Rasted (48) på Instagram at de hadde bestemt seg for å gå hver til sitt, etter 16 år som ektepar.

- Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre, skrev de den gang, og la til at det var en veldig vanskelig tid for barna deres Billy og India.

Giftet seg i Las Vegas

Popgruppa Aqua slo for alvor igjennom i 1997, med debutalbumet «Aquarium».

Noen år etter gjennombruddet giftet Lene og Søren seg, først i en hemmelig seremoni i Las Vegas i mai 2001. I august samme år giftet de seg igjen i Danmark.

GIFT TO GANGER: Paret giftet seg to ganger i 2001. 16 år senere gikk de fra hverandre. Foto: Se og Hør
GIFT TO GANGER: Paret giftet seg to ganger i 2001. 16 år senere gikk de fra hverandre. Foto: Se og Hør Vis mer

Enorme formuer

Ifølge Dagbladet har eksparet tjent omkring 210 millioner kroner til sammen, men Lene Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten, forklarte overfor avisen at skilsmissen ikke vil ha negativ innvirkning på økonomien.

Nystrøm og Rasted eier blant annet prakteiendommen «Øxenholm» like utenfor Birkerød i Danmark sammen.

Den kjøpte de for 26 millioner danske kroner i 2006.

Herligheten ble i fjor lagt ut for salg til 35 millioner danske kroner, eller nesten 45 millioner norske kroner, melder danske Se og Hør.

DRAMATISK KUTT: Paret har kuttet fire millioner kroner av prisantydningen. Foto: Se og Hør Danmark
DRAMATISK KUTT: Paret har kuttet fire millioner kroner av prisantydningen. Foto: Se og Hør Danmark Vis mer

Det praktfulle slottet er fortsatt ikke solgt. Det fremgår av eiendomsmeglerens egne sider. Dermed har de måttet gå drastisk til verks - og har kuttet prisantydningen med tre millioner danske kroner, eller om lag 3,8 millioner norske.

Nå kan altså det storslåtte slottet på 420 kvadratmeter, fordelt på tolv luftige rom, bli ditt - om du har 32 millioner danske kroner, eller drøyt 41 millioner norske kroner, å avse.

Klipp fra TV2-programmet «Hver gang vi møtes»: Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om «Barbie Girl»-perioden. Vis mer Vis mer

Avkrefter dramatikk

Selv om skilsmisseboet kanskje fortoner seg litt vanskelig, har Lenes eksmann nylig uttalt at de to ikke har latt bruddet gå utover vennskapet.

Over ett år etter at de gikk hver til sitt, snakket nemlig eksmannen ut om bruddet for første gang i et tv-program på danske TV 2 forrige uke.

- Nå ble jeg skilt i sommer, og har det veldig fint sammen med min kone - med Lene, sa han i programmet «Hos Hans».

FIN TID: Rasted forteller til dansk tv at han og Lene hadde fine 16 år sammen før de bestemte seg for å gå hver til sitt. Foto: Kaspar Wenstrup / Se og Hør Danmark
FIN TID: Rasted forteller til dansk tv at han og Lene hadde fine 16 år sammen før de bestemte seg for å gå hver til sitt. Foto: Kaspar Wenstrup / Se og Hør Danmark Vis mer

Han avkreftet at det har vært noe dramatikk bak splitten, og betegner det hele som en «veldig god skilsmisse».

Revet ut av hverdagen

Søren pekte også på at det har vært fint med en forandring for ham personlig.

- Vi hadde det fint sammen. Etter å ha vært gift i 16 år blir man revet ut av den normale hverdagen man har hatt, og på noen måter er det også sunt - i hvert fall for meg, ytret han, og fortsatte:

- Jeg synes det har vært veldig spennende å se på livet mitt på en annen måte, avslørte popstjernen.

LES OGSÅ: Slik gikk det med Aqua-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer