LEDER PROGRAMMET?: Det er fremdeles usikkert hvem som skal lose seerne gjennom årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
LEDER PROGRAMMET?: Det er fremdeles usikkert hvem som skal lose seerne gjennom årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Stella PicturesVis mer

Får ikke snakke om «Skal vi danse»-ryktene

- Jeg har fått beskjed om ikke å si noe om dette, sier Carsten Skjelbreid.

SEOGHØR.NO:  Deltagerne i årets «Skal vi danse» ble presentert i forrige uke, men det er fremdeles knyttet spenning til hvem som blir programledere for årets sesong.

I fjor loset Carsten Skjelbreid (40) og Katrine Moholt (39) seerne gjennom de ulike dansene. Moholt er høygravid og har termin i august - så hun kommer mest sannsynligvis ikke til å lede programmet i år. Hennes medprogramleder Carsten blir også pappa for andre gang i oktober.

Da Se og Hør møtte Carsten under innspilling av TV 2-programmet «Best av de beste», ville 40-åringen verken bekrefte eller avkrefte om han blir programleder kommende høst.

- Det er strengt hemmelig. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan si noe om dette, sier Carsten på spørsmål om «Skal vi danse».

Både Carsten Skjelbreid og Katrine Moholt er tidligere vinnere av «Skal vi danse». Mens Katrine vant i 2006, gikk Carsten til topps i 2009.

Unn-Grethe Berge i TV 2 sier til Seoghør.no at kanalen fremdeles ikke har satt noen dato for når de vil avsløre hvem som skal lede programmet.

- Ingenting er avklart ennå, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Disse deltar i årets «Skal vi danse»