FIKK "TJA" FRA JADA: Jan Thomas har ifølge VG trukket seg fra jobben som stylist for Nobelkonsertens programledere Will Smith og Jada Pinkett-Smith, på grunn av tidspress og uklare svar fra parets manager. Foto: Seher.no/Anders Myhren
FIKK "TJA" FRA JADA: Jan Thomas har ifølge VG trukket seg fra jobben som stylist for Nobelkonsertens programledere Will Smith og Jada Pinkett-Smith, på grunn av tidspress og uklare svar fra parets manager. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Får ikke sminke Nobel-Jada

Jan Thomas må se langt etter Will Smiths kone når paret kommer til Oslo.

SEHER.NO: Kjendis-stylisten Jan Thomas (42) har de siste årene vært stylist for blant annet Hollywood-stjernene Scarlett Johansson og Sharon Stone i forbindelse med deres jobb som programledere for den årlige Nobel-konserten i Oslo Spektrum.

Men når filmstjerne-paret Will Smith (42) og hans kone Jada Pinkett-Smith (38) kommer til Oslo for å lede årets konsert, blir det uten Jan Thomas' hjelp.

Ifølge VG har han takket nei til tilbudet om den prestisjefylte jobben på grunn av tidspress og uklare svar fra filmparets manager.

Dermed ligger det an til at duoen tar med seg sin egen stylist fra USA for å forberede dem til showet i Oslo Spektrum.


- Jeg kan desverre ikke kommentere dette, sier Jan Thomas til VG.

Istedenfor å sminke Nobel-stjernene forbereder han seg nå på å bli ny medprogramleder i kvinne-talkshowet "Studio 5" på TV-kanalen FEM.

- Det er ikke noen hemmelighet at jeg er glad i menn. Men jeg skylder alle kvinner en stor takk for min karriere. Derfor blir det utrolig gøy å være programleder sammen med de herlige damene i "Studio 5", sier han til avisa.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Drar tilbake til Hollywood