Får ikke oppfylt sitt siste ønske

Paul Walker hadde spesifikt ønske i testamentet som ikke blir oppfylt.

Paul Walker ønsket at moren hans skulle få omsorgsretten for datteren Meadow (til høyre). Det blir imidlertid moren hennes som får den. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
Paul Walker ønsket at moren hans skulle få omsorgsretten for datteren Meadow (til høyre). Det blir imidlertid moren hennes som får den. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
40 ÅR: Paul Walker døde i en bilulykke i november. Han ble 40 år gammel. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
40 ÅR: Paul Walker døde i en bilulykke i november. Han ble 40 år gammel. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I november i fjor ble Hollywood rystet av dødsfallet til skuespiller Paul Walker, som omkom i en bilulykke.

«The Fast and The Furious»-skuespilleren var passasjer i en bil som krasjet i et tre i høy fart. Han etterlot seg datteren Meadow (15).

I testamentet til Walker kom han med et spesifikt ønske om at moren hans, Cheryl, skulle få omsorgsretten for datteren.

Slik blir det ikke. Ifølge E! News har Walkers mor og Meadows mor, Rebecca Soteros, kommet til enighet om at det er Soteros som skal ha den fulle omsorgsretten til sin egen datter.

- Det er enighet mellom begger parter og advokatene i saken. Den gode nyheten er at tingene er i ferd med å bli bedre for alle som er involvert, forteller en kilde til nettstedet ifølge Contactmusic.com.

Cheryl skal ha forsøkt å sikre seg omsorgsretten, og alt lå til rette for en kamp i rettssalen. Torsdag skulle partene ha møtt hverandre for å diskutere saken, men før det skjedde, ble det altså enighet om en løsning der Rebecca får full omsorgsrett.

- Meadow kommer nå til å bo sammen med moren sin, og de kommer til å skaffe seg et sted å bo i California.

Det er en avgjørelse Meadow skal være fornøyd med. Hun arver hele farens formue på svimlende 150 millioner kroner.

Paul Walker ble 40 år gammel.

LES OGSÅ: Derfor krasjet ulykkesbilen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer