PÅ DATE: Glamourmodellen Danielle Lloyd dater for tiden Tottenhamspilleren Jamie O' Hara - hennes tredje spillr fra samme klubb.
PÅ DATE: Glamourmodellen Danielle Lloyd dater for tiden Tottenhamspilleren Jamie O' Hara - hennes tredje spillr fra samme klubb.Vis mer

Får ikke nok av Spurs-spillere

Bør Danielle få egen plass på Tottenham-benken?

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Danielle Lloyd er bare 25 år gammel, men har allerede rukket å date noen av Storbritannias fremste fotballstjerner.

Den siste i rekken er Tottenham-spilleren Jamie O' Hara. Paret ble i helgen observert sammen på London-restauranten Nobu, før de tilbragte resten av kvelden på Palm Beach Casino i den britiske hovedstaden.

Og selv om hun er født i fotballgale Liverpool, har tydeligvis Danielle - som i 2006 ble fratatt "Miss Great Britain"-tittelen på grunn av at det dukket opp nakenbilder av henne - et svakt hjerte for Tottenham.

Jamie er nemlig den tredje spilleren hun dater fra samme klubb.

I 2006 datet hun Teddy Sheringham - som er atten år eldre enn henne. Etter at forholdet tok slutt året etter ble hun koblet til spissen Jermaine Defoe.

"Seiersrekka" har fått den britiske avisa The Sun til å spøke med at den draktansvarlige på Tottenham snart er nestemann ut...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Fryktet hun så feit ut