Får ikke nok av sin tretti år yngre kone

Finanskjendisen Flavio Briatore klarte ikke å holde øynene på ballen, da kona kastet shortsen... Se bildene!

VANDRER HÅND I HÅND: Elisabette og Flavio bryr seg ikke om aldersforskjellen på 30 år. Under ferien på Sardinia svermet de to rundt hverandre som nyforelskete tenåringer.  Foto: Stella Pictures
VANDRER HÅND I HÅND: Elisabette og Flavio bryr seg ikke om aldersforskjellen på 30 år. Under ferien på Sardinia svermet de to rundt hverandre som nyforelskete tenåringer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Milliardæren Flavio Briatore (62) er kjent som en av Europas største playboyer, og har datet en rekke kjente kvinner, blant annet supermodellen Heidi Klum.

Men etter at han i 2008 giftet seg med undertøysmodellen Elisabetta Gregoraci, har det kun vært en kvinne i livet til rikmannen, som blant annet har tjent seg rik på å jobbe for Benetton-konsernet og som manager for Formel 1-laget til samme selskap.

Den tidligere jentefuten tok nesten ikke øynene bort fra sin vakre kone et eneste sekund, da de i helgen ferierte sammen med venner på den italienske øya Sardinia.

Og da Elisabetta utfordret ham til en uhøytidelig fotballkamp, mens hun kun gikk rundt i bikini, klarte han knapt å ha øynene på ballen.

Heldigvis for rikingen, som tidligere har vært medeier i Premier League-klubben Queens Park Rangers, var kona raskt fremme med en klem, etter å ha driblet seg forbi ham.

Flavio og Elisabetta har ett barn sammen, sønnen Falco (2).

Etter stemningen på stranda å dømme, tar det kanskje ikke lang tid før familien kan bli utvidet med flere medlemmer...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hugh Jackman viste muskler på stranda