Får ikke nok av sin søte datter

TV-kjekkasen Mario Lopez viste fram familien på strandtur.

STOLT PAPPA: Mario Lopez ga datteren Gia et kyss da han arrangerte strandfest i Malibu. Kjæresten Courtney var også med på festen.  Foto: Stella Pictures
STOLT PAPPA: Mario Lopez ga datteren Gia et kyss da han arrangerte strandfest i Malibu. Kjæresten Courtney var også med på festen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Også kjendisene er godt i gang med sommerferien, og mange av dem tilbringer nå late dager i det eksklusive strandparadiset Malibu i Los Angeles.

Søndag var det stjernespekket på stranden da MTV-stjernen Mario Lopez (38) arrangerte fest for familie og venner. Gjestene fikk ikke nok av Lopez lille datter Francesca «Gia» Lopez (23 mnd) som sjarmerte alle mens familien tok bilder av den søte jenta.

Mario var superstolt av datteren og hjalp henne med å bygge sandslott på stranden.

Lopez klarte ikke å holde fingrene unna sin vakre forlovede Courtney Liane Mazza (28). Paret har vært sammen siden 2008 og bor i et luksuriøst strandhus i Malibu.

Også tilstede var Marios gode venninne Eva Longoria. «Frustrerte fruer»-stjernen så svært lykkelig ut og koste med Gia på fanget. Den nysingle stjernen har tidligere fortalt at hun ønsker seg barn, men har ennå ikke funnet den rette mannen.

Lopez hadde også besøk av søsteren sin og barna hennes.

- God dag på jobben og flott dag på stranden med familien! Utslitt…skrev han på twitter senere samme dag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var utro kun dager før bryllupet   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer