Får ikke nok av sin nye kjæreste

Robert Pattinsons håndbevegelser vakte oppsikt på gaten i West Hollywood...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månedene har filmstjernen Robert Pattinson (28) vært sammen med den britiske artisten Tahliah Barnett (26), også kjent som FKA Twigs.

I oktober var «Maps To The Stars»-kjekkasen med kjæresten da hun spilte konserter rundt omrking i Europa, og nå befinner hun seg i L.A. sammen med ham.

Og etter alt å dømme er det britiske paret minst like forelsket som tidligere.

Da de to ble obersvert mens de spaserte gatelangs i West Hollywood fredag, klarte i hvert fall ikke Kristen Stewarts (24) ekstype å holde hendene unna FKA Twigs.

HÅND I HÅND: Robert Pattinson skar noen rare grimaser - kanskje det var den formodentlig kjernesunne shaken hans som ikke falt helt i smak? Kjæresten fikk han i alle fall ikke nok av.  Foto: Stella Pictures
HÅND I HÅND: Robert Pattinson skar noen rare grimaser - kanskje det var den formodentlig kjernesunne shaken hans som ikke falt helt i smak? Kjæresten fikk han i alle fall ikke nok av. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Uskikkelig!

Ifølge UsWeekly ble turtelduene fotografert da de var ute og skaffet seg lunsj, trolig i forbindelse med en treningsøkt. Kule FKA Twigs var iført trange treningsbukser, og Robert benyttet anledningen til å holde kjæresten på rumpa.

«Uskikkelige Rob! Robert Pattinson ble fotografert mens han skamløst grep tak i rumpa til kjæresten», skriver UsWeekly om bildene.

SPORTY: FKA Twigs og Robert Pattinson ble fotografert iført treningstøy og bærende på juicer og shakes gatelangs i L.A. fredag. Foto: Stella Pictures
SPORTY: FKA Twigs og Robert Pattinson ble fotografert iført treningstøy og bærende på juicer og shakes gatelangs i L.A. fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det sporty kjæresteparet ble også fotografert mens de holdt hverandre i hånden, og særlig Robert virket i godt humør mens han lo og skar grimaser.

Kanskje de to ladet opp til fredagskvelden, da FKA Twigs spilte konsert på Regent Theater i L.A. Ifølge et øyenvitne virket filmstjernen «helt trollbundet» av artistkjærestens mens hun opptrådte.

- Han kjente defintivt låtene og konsertsettet. Han frisknet til og vendte sin fulle oppmerksomhet mot scenen hver gang hun danset, avslører kilden til UsWeekly.

Ifølge JustJared fortsatte Robert og Tahliah kvelden på trendy Chateau Marmont etter konserten. Onsdag skal hun spille konsert i Austin, Texas, og det er vel relativt sannsynlig at «den nyforelskede Twilight»-stjernen følger med dama dit også.

JORDNÆR: FKA Twigs, her fotografert i New York med Robert Pattinson for to uker siden, har sagt at hun ikke føler noe behov for å være kjendis. Foto: Stella Pictures
JORDNÆR: FKA Twigs, her fotografert i New York med Robert Pattinson for to uker siden, har sagt at hun ikke føler noe behov for å være kjendis. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg gliser jo som en tulling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer