Brooklyn Beckham og Hana Cross:

Får ikke nok av sin nye flamme

Brooklyn og modellkjæresten ser svært forelsket ut.

FORELSKET: Brooklyn Beckham skal ha datet den britiske modellen Hana Cross siden oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Brooklyn Beckham skal ha datet den britiske modellen Hana Cross siden oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember i fjor meldte flere amerikanske medier at Brooklyn Beckham (19), eldstesønnen til superparet David (43) og Victoria Beckham (44), hadde blitt observert med en ny flamme.

Kjendissønnen dukket da opp hånd i hånd med den britiske modellen Hana Cross (21) etter å ha deltatt på British Fashion Awards 2018 i Royal Albert Hall i London.

På det glamorøse eventet stilte Beckham side om side med sine berømte foreldre, før han senere festet i et privat hus i Nord-London sammen med den nye kjæresten, skrev Contacmusic.com.

Paret bekreftet selv på egne Instagram-kontoer at de var blitt et par, og Hana delte en video hvor hun kysser Brooklyn på kinnet mens de synger og danser til låten «Blame It On The Boogie», ifølge nettstedet.

Hete omfavnelser

Paret blir gjerne spottet gående langs London og New Yorks travle gater i romantisk omfavnelse, og det ser virkelig ut til at de to turtelduene ikke får nok av hverandre.

Nylig ble den forelskede duoen sett sammen ute i New York. Der gikk paret hånd i hånd gatelangs, og var ikke redd for å vise nærkontakt.

KJÆRLIGE: Paret er ikke redd for å vise kjærligheten sin offentlig, og blir gjerne sett mens de holder rundt hverandre. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Paret er ikke redd for å vise kjærligheten sin offentlig, og blir gjerne sett mens de holder rundt hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brooklyn ble fotografert mens han gikk med armen rundt sin kjære, og de to presterte å holde hender samtidig - med sammenflettede fingre!

Ifølge Splash News koste paret seg med sushi til lunsj på en restaurant nederst på Manhattan i den amerikanske storbyen. Imidlertid var det nok vakre Hana den britiske kjendissønnen koste seg aller mest med ...

Artikkelen fortsetter under bildene.

HÅND I HÅND: Brooklyn tvilholdt på sin kjære Hana mens de spaserte rundt i New Yorks gater i slutten av januar. Foto: NTB scanpix
HÅND I HÅND: Brooklyn tvilholdt på sin kjære Hana mens de spaserte rundt i New Yorks gater i slutten av januar. Foto: NTB scanpix Vis mer
SPISTE LUNSJ: Det unge paret ble også sett mens de forlot en sushirestaurant i metropolen. Foto: NTB scanpix
SPISTE LUNSJ: Det unge paret ble også sett mens de forlot en sushirestaurant i metropolen. Foto: NTB scanpix Vis mer
TOO MUCH?: Hana ble tilsynelatende overstrådd med små kyss - eller kjærlige ord - fra Brooklyn under spaserturen deres. Foto: NTB scanpix
TOO MUCH?: Hana ble tilsynelatende overstrådd med små kyss - eller kjærlige ord - fra Brooklyn under spaserturen deres. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ettertraktet modell

Hana og Brooklyn deler også stadig bilder av hverandre på sosiale medier, og paret ser ut til å være svært forelsket.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️

Et innlegg delt av bb🌷 (@brooklynbeckham)

Hana er signert med hele tre modellbyråer, det London-baserte modellbyrået Select Model Management, amerikanske The Lions og franske Premium Models.

Hun har blant annet jobbet for merker som Topshop, NastyGal og Asos, ifølge Elle.com.

Se dette innlegget på Instagram

I love you ❤️ by @kat_in_nyc

Et innlegg delt av Hana (@hancross)

Nettstedet skriver også at turtelduene mest sannsynlig ble introdusert via Brooklyns kusine, Libby Adams - som er datteren til Victoria Beckhams søster. Både Hana og Brooklyn har nemlig begge ofte dukket opp på Libbys sosiale medier, spesielt i høst.

Mange kjente personligheter på filmfestivalen i Cannes. Victoria Beckham var en av de mest kjente personlighetene på festivalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Turbulent forhold

I rundt fire år var Brooklyn Beckham i et turbulent av-og-på forhold med Hollywood-stjernen Chloë Grace Moretz (21).

Det siste bildet skuespilleren delte på sosiale medier av kjendissønnen var i mars i fjor, da hun gratulerte ham med dagen. Etter det har paret gått hvert til sitt, og begge har tilsynelatende funnet kjærligheten på ny.

Brooklyn Beckham fikk mange til å sperre opp øynene, da han i fjor vår ble tatt på fersken mens han klinte til med den 20 år gamle modellen Lexi Wood.

Kyssebildene fikk flere av fansen til å se rødt, ettersom 19-åringen skal ha vært i et forhold med Moretz på tidspunktet.

Chloë styrket senere fansens spekulasjoner, ifølge Huffington Post. Hun delte nemlig et bilde av rapperen Cardi B sin låt, «Be Careful» på sin Instagram-story. Ifølge nettstedet handler låten om en gutt som er utro.

Dette fikk fansen til å ta av i kommentarfeltet.

- Du fortjener bedre. Tro meg, han kommer til å angre i fremtiden, skrev en, mens en annen skrev at Chloë er bedre uten «ham», som angivelig var Brooklyn.

AV OG PÅ: Brooklyn og Chloë skal ha datet av og på i fire år, før de i fjor gikk hvert til sitt for godt. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Brooklyn og Chloë skal ha datet av og på i fire år, før de i fjor gikk hvert til sitt for godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksen klinte til med jente

Nyheten om Brooklyns nye forhold med Hana, kom bare dager etter at ekskjæresten ble sett kyssende på Playboy-modellen Kate Harrison (27) utenfor den trendy restauranten Nobu Malibu i Los Angeles.

Vis mer

I fjor sommer ble hun derimot linket til «The Maze Runner»-stjernen Dylan O'Brien (26).

I august bestemte skuespilleren seg for å åpne opp om tiden etter bruddet med Brooklyn i et intervju med The Sunday Times.

Hun fortalte at hun aldri får fred, ifølge Daily Mail, som siterte intervjuet. Dette fordi det stadig skrives om i mediene, og deretter spres i sosiale medier.

- Hver gang folk publiserer noe om et visst forhold, får jeg varsler på telefonen min. Det er sånn jeg finner ut 90 prosent av ting, sa hun - og siktet til at hun blir nevnt i sosiale medier hver gang det legges ut bilder av Beckham med andre damer.

Men da avisen spurte om hun hadde noe å si om Brooklyn Beckham, ville hun ikke gi noen ytterligere kommentar. Likevel kom hun med noe som kan tolkes som et stikk mot eksen, som har vært svært offentlig med sine nye flammer etter bruddet:

- Generelt sett er jeg ingen stor fan av å vise følelser ute i offentligheten. Personlig vil jeg ikke se folk som kliner på telefonen min hele tiden.

LES OGSÅ: - Derfor vil han ikke gjøre som pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer