Får ikke nok av hverandre

Mandag kom bildet som får romanseryktene til å svirre sterkere enn noensinne rundt de to Oscar-vinnerne.

MER ENN GODE VENNER?: Jared Leto og Lupita Nyong'o har holdt tett sammen på både Gotham Independent Film Awards i desember, årets Oscar-lunsj og årets utdeling.
MER ENN GODE VENNER?: Jared Leto og Lupita Nyong'o har holdt tett sammen på både Gotham Independent Film Awards i desember, årets Oscar-lunsj og årets utdeling. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var ikke bare Oscar-prisene for «beste mannlige birolle» og «beste kvinnelige birolle» som fikk Jared Leto (42) og Lupita Nyong'o (31) til å smile bredt under årets Oscargalla i Los Angeles.

De to har nemlig ikke lagt skjul på at de har et godt øye til hverandre,og i sin takketale omtalte Jared den kvinnelige «12 Years A Slave»-stjernen som «min fremtidige eks-kone».

Utsagnet har, i tillegg til at de to har blitt observert tett sammen på flere av årets prisutdelinger, fått ryktene til å løpe om at de to er mer enn gode venner.

Mandag fikk romanseryktene ny næring, da Lupita la ut bilder av seg selv og Jared i Paris på sin Instagram-side:De to filmstjernene var begge i Paris for å overvære motvisningen til merket Miu Miu.

Selv har både Jared - som vant Oscar for sin rolle i «Dallas Buyer's Club»- og Lupita valgt å holde en spøkefull tone hver gang de blir konfrontert med kjærlighetsryktene.

- Jeg trodde Miley Cyrus fikk oss til å gjøre det slutt. Det er vilt, noen av disse ryktene er så detaljerte at selv jeg begynner å tro på dem, sa hun med et smil, da hun var gjest i talkshowet til Oscar-verten Ellen DeGeneres.

LES OGSÅ: Jared Leto vokste opp blant hippier.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer