MER ENN GODE VENNER?: Jared Leto og Lupita Nyong'o har holdt tett sammen på både Gotham Independent Film Awards i desember, årets Oscar-lunsj og årets utdeling.
MER ENN GODE VENNER?: Jared Leto og Lupita Nyong'o har holdt tett sammen på både Gotham Independent Film Awards i desember, årets Oscar-lunsj og årets utdeling. Vis mer

Får ikke nok av hverandre

Mandag kom bildet som får romanseryktene til å svirre sterkere enn noensinne rundt de to Oscar-vinnerne.

SEOGHØR.NO: Det var ikke bare Oscar-prisene for «beste mannlige birolle» og «beste kvinnelige birolle» som fikk Jared Leto (42) og Lupita Nyong'o (31) til å smile bredt under årets Oscargalla i Los Angeles.

De to har nemlig ikke lagt skjul på at de har et godt øye til hverandre,og i sin takketale omtalte Jared den kvinnelige «12 Years A Slave»-stjernen som «min fremtidige eks-kone».

Utsagnet har, i tillegg til at de to har blitt observert tett sammen på flere av årets prisutdelinger, fått ryktene til å løpe om at de to er mer enn gode venner.

Mandag fikk romanseryktene ny næring, da Lupita la ut bilder av seg selv og Jared i Paris på sin Instagram-side:De to filmstjernene var begge i Paris for å overvære motvisningen til merket Miu Miu.

Selv har både Jared - som vant Oscar for sin rolle i «Dallas Buyer's Club»- og Lupita valgt å holde en spøkefull tone hver gang de blir konfrontert med kjærlighetsryktene.

- Jeg trodde Miley Cyrus fikk oss til å gjøre det slutt. Det er vilt, noen av disse ryktene er så detaljerte at selv jeg begynner å tro på dem, sa hun med et smil, da hun var gjest i talkshowet til Oscar-verten Ellen DeGeneres.

LES OGSÅ: Jared Leto vokste opp blant hippier.