Får ikke nok av «den lille mannen»

Men Victoria Silvstedt vil helst ikke snakke om sin rike kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske modellen Victoria Silvstedt og milliardæren Maurice Dabbah skapte stor skandale da de ble fotografert i svært intime posisjoner på en badetur til Sardinia i 2006, samtidig som hun var gift med den amerikanske sportskommentatoren Chris Wragge. 

Etter at Wragge og Silvstedt ble skilt i 2009 har hun blitt sett stadig hyppigere med Maurice - som har fått kallenavnet «den lille mannen».  Blant annet har de to dratt på årlige sommerferier til den franske Rivieraen.

Derfor var det mange av de fastboende som ikke ble overrasket å se de to turtelduene ankre opp i en yacht utenfor Monaco i helgen.

Victoria flørtet tett med sin eldre kjæreste, som er sveitsisk forretningsmann, og benyttet sjansen til flere svømmeturer i Middelhavet.

Til tross for at de ikke nøler med å vise sine følelser for hverandre i offentlighet, er begge to svært tilbakeholdne med å kommentere sitt forhold.

- Det er mange franske aviser som har vært på meg for å få meg til å snakke om Maurice. Men det gjør jeg ikke, har Victoria tidligere uttalt ifølge Aftonbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fra nissekos til bikinifest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer