Får ikke møte barna

Britney Spears har fått forbud mot å se sine to sønner etter fredagens kollaps.

MISTER BARNA: Britney får ikke lenger se sine to sønner etter at retten har inndratt besøksretten. Foto: All Over Press
MISTER BARNA: Britney får ikke lenger se sine to sønner etter at retten har inndratt besøksretten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Få timer etter at Britney ble lagt inn på lukket avdeling på kjendissykehuset Cedars Sinai, holdt Kevin Federlines advokater et hastemøte med dommeren i den pågående skilsmissesaken.

Etter møtet - som varte i 40 minutter - skal retten ifølge US Magazine ha inndratt Britneys besøksrett fram til 14. januar.

Retten vil da holde et nytt møte for å vurdere om Britney er i stand til å ta vare på barna.

- Det er ingen vinnere her, jeg er ikke glad for det som har skjedd, sa Federlines advokat Mark Vincent Kaplan til pressen etter møtet.

Britneys sammenbrudd natt til fredag skal ha kommet etter at hun nektet å gi fra seg sønnene Sean Preston og Jayden James til Federlines livvakter, i henhold til rettens ordre.

Etter å ha blitt tvunget til å gi fra seg sønnene, skal Britney - som ifølge flere nettsteder var tydelig ruset- ha blitt kjørt til sykehuset i ambulanse.

Britneys mamma Lynne - som de siste månedene har blitt frosset ut av Spears etter å ha stilt seg på Kevin Federlines side i kampen om barna - oppfordrer alle til å be for sin datter.

- Bare si bønner, sa hun til nettstedet Access Hollywood etter å ha fått beskjed om Britneys tilstand.

Les alt om Britneys katastrofenatt og hennes innleggelse på sykehus her!

SE VIDEO: Britney legges inn på sykehus:

Se bilder:
LES OGSÅ: Sønnene utskrevet fra sykehus!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer