- Får ikke lov til å sove i samme seng

Robert Pattinson og Kristen Stewart søker hjelp hos psykolog.

FÅR PSYKOLOGHJELP: Kristen Stewart og Robert Pattinson jobber med forholdet, men en psykolog nekter dem å dele seng. Foto: All Over Press
FÅR PSYKOLOGHJELP: Kristen Stewart og Robert Pattinson jobber med forholdet, men en psykolog nekter dem å dele seng. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Kristen Stewart (22) tidligere i år skapte skandale da hun var utro med regissøren Rupert Sanders, har hun nå begynt å ha kontakt med eksen Robert Pattinson (26) igjen.

Britiske OK! skriver at «Twilight»-paret skal ha søkt hjelp hos en psykolog for å få forholdet på beina igjen.

Det hevdes at de to nå bor sammen, men har fått streng beskjed om at de ikke får lov til å dele seng.

- De jobber med kommunikasjonen, leging av sår og gjør oppgaver for at de skal kunne stole på hverandre, sier en kilde ifølge nettstedet.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Etter planen har det tidligere paret planer om å promotere den kommende «Twilight»-filmen sammen, i motsetning til hva som tidligere ble hevdet.

Før den tid står en ferietur til Brasil på planen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Derfor tilgir han sin utro ekskjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer