Robin Thicke:

Får ikke lov til å nærme seg eks-kona og sønnen

«Blurred Lines»-artisten Robin Thicke led bittert nederlag i retten.

FÅR IKKE SE SØNNEN: Robin Thicke får ikke lenger nærme seg sønnen Julian etter at han har blitt idømt et midlertidig besøksforbud. Foto: NTB Scanpix
FÅR IKKE SE SØNNEN: Robin Thicke får ikke lenger nærme seg sønnen Julian etter at han har blitt idømt et midlertidig besøksforbud. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): Torsdag ettermiddag mistet Robin Thicke (39) foreløpig omsorgsretten for sin seks år gamle sønn, Julian.

«Blurred Lines»-sangerens eks-kone Paula Patton (41) har anklaget ham for emosjonelt misbruk i kampen om hvem som skal få hovedansvaret for den lille gutten, ifølge E! Online.

Paulas hevder hun og Thicke havnet i en slåsskamp i 2013.

Da skal popstjernen ha slått henne i overkroppen før han dyttet henne i bakken og truet henne flere slag, skriver TMZ.

Nå har Robin blitt idømt besøksforbud både mot ekskona, sin tidligere svigermor Joyce Patton og sønnen Julian.

Det siste er nok en stor nedtur for sangeren, som har et nært forhold til sønnen sin. Han deler ofte bilder av den lille sjarmøren på sin Instagram-profil.

"It's a beautiful world"

A photo posted by Robin Thicke (@robinthicke) on

- Prøver å straffe Robin

Patton og Thicke skilte seg i 2014 etter å ha vært gift i ni år.

Bruddet skjedde kort tid etter han og Miley Cyrus (24) fremførte en ekstremt utfordrende «Blurred Lines»-duett foran millioner av unge fans under MTV Video Awards.

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskaprykter etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Thickes advokat, Angela Pierce di Donato, har sagt til People.com at Patton prøver å straffe Robin fordi han var utro mot henne.

- Utroskap har ingenting med foreldrerett å gjøre. Hun prøver å gjøre alt hun kan for å såre ham nå, men Thicke fokuserer heller på sønnen Julian.

Patton har på sin side gitt retten et 52-siders dokument der hun bretter ut om alle episodene der Thicke har vært voldelig mot henne og sønnen.

KRANGLER I RETTEN: Barndomskjærestene Paula Patton og Robin Thicke som skilte seg i 2014, etter ni års ekteskap, krangler nå i retten over hvem som skal ha den fulle foreldreretten over sønnen deres Julian. FOTO: NTB Scanpix
KRANGLER I RETTEN: Barndomskjærestene Paula Patton og Robin Thicke som skilte seg i 2014, etter ni års ekteskap, krangler nå i retten over hvem som skal ha den fulle foreldreretten over sønnen deres Julian. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

En av episodene skal angivelig ha skjedd på sønnen tre års dag, da Patton, ifølge dokumentene, observerte Thicke i et upassende øyeblikk med massøren. Thicke skal ha blitt så sur da Patton forstyrret dem under massasjetimen at han ødela døren.

I RETTEN: Robin Thicke krangler nå med ekskona Paula Patton om hvem som skal ha foreldreretten til sønnen deres Julian. FOTO: Buckner/Variety/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
I RETTEN: Robin Thicke krangler nå med ekskona Paula Patton om hvem som skal ha foreldreretten til sønnen deres Julian. FOTO: Buckner/Variety/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

- Robin ble fysisk voldelig mot meg. Han dyttet meg ned og sparket meg, forklarer Patton.

Etter denne episoden dro paret til ekteskapsrådgivning, og «Blurred Lines»-artisten skal ha innrømmet til Patton at han hadde problemer med narkotika og alkohol, noe som hadde påvirket oppførselen hans.

Slo sønnen

Tidligere i år ble Thicke etterforsket for barnemishandling etter at han skal ha slått sønnen Julian.

Thicke har selv innrømmet at han slo sønnen lett, men nektet for noe mer.

Patton har på sin side sagt at sønnen er redd for faren sin, men Thicke går i mot ekskona og sier at de begge har tidligere blitt enige om at det var greit å straffe sønnen uten å bryte loven.

- Ved sjeldne anledninger har jeg klasket han lett på rumpa, men det har ikke vært utenfor lovens regler, har Thicke uttalt.

Ifølge Patton har sønnen Julian fortalt på skolen at han har blitt slått av faren sin. Skolen tok selv kontakt med barnevernet og fortalte at seksåringen har avslørt dette til en av skolens ansatte.

Nå har Thicke besøksforbud mot sønnen og ekskona inntil videre.

LES OGSÅ: Thickes nye dame er halvparten så gammel som ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer