Rob Kardashian og Blac Chyna i navnestrid:

- Får ikke lov til å hete Kardashian

Blac Chyna har fått avslag på å bruke det verdensberømte navnet. 

AVSLAG: Blac Chyna har søkt om å få bytte etternavn til Kardashian, som datteren hennes Dream også har. Nå har hun fått et endelig avslag på søknaden. Foto: NTB scanpix, Shutterstock
AVSLAG: Blac Chyna har søkt om å få bytte etternavn til Kardashian, som datteren hennes Dream også har. Nå har hun fått et endelig avslag på søknaden. Foto: NTB scanpix, Shutterstock Vis mer

(Seoghør.no): Den tidligere stripperen Blac Chyna (28), som egentlig heter Angela Renée White, får ikke lov til å bytte ut etternavnet sitt eller varemerket til Kardashian-navnet.

I februar ble det kjent at det kommende bryllupet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian (30) er avlyst, og Blac har derfor ikke lenger rett på det famøse Kardashian-etternavnet. Det skriver TMZ.

Det er sjeldent en rolig dag i California-byen Calabasas, der Kardashian-klanen holder til. De har alle sitt å styre med, og familietilskuddet Blac Chyna (28) har vist seg å være litt av en byrde for de styrtrike jentene.

Hun var forlovet med Rob Kardashian (30), og sammen har de datteren Dream (fire måneder). Det meget turbulente forholdet deres er veldokumentert, og det kan virke som de er frem og tilbake flere ganger i uken.

Blir hetende White

Like før jul gikk advokatene til Kim (36), Kourtney (37) og Khloé Kardashian (32) til verks for å sørge for at 28-åringen aldri skulle få navnet deres.

AV OG PÅ: Rob Kardashian og Blac Chyna er kjent for sitt turbulente forhold. I februar brøt de forlovelsen, og Blac får derfor ikke ta eksens etternavn. Foto: NTB scanpix
AV OG PÅ: Rob Kardashian og Blac Chyna er kjent for sitt turbulente forhold. I februar brøt de forlovelsen, og Blac får derfor ikke ta eksens etternavn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det ble da hevdet i rettspapirer at det ville «påføre stor skade på familiens rykte som aldri kan repareres» om Blac fikk lov til å ta navnet. Fordi hun aldri giftet seg med Rob Kardashian har hun nå heller ikke krav på det.

TMZ hevder å vite at toget derimot ikke er kjørt.

Blac og Rob har vært mye frem og tilbake, og ingen vet hvor det som startet som en eventyrromanse kommer til å ende. Dersom de blir sammen igjen og gir hverandre sitt «ja» kan det hende at Kardashian-søstrene må en ny runde i retten for å stoppe navneoverdragelsen.

Til People har en kilde som er nær Chyna tidligere fortalt at det ikke handler om at realitystjernen ønsker å tjene penger på navnet.

- Hun vil ikke gjøre noe negativt. Hun vil bare ha navnet fordi det er det hun kommer til å hete når hun gifter seg og hun vil beskytte det. Det er også etternavnet til datteren hennes, som hun gjerne ønsker å dele etternavn med, sa kilden.

Turbulent forhold

Kun tre måneder etter at de ble et par i januar 2016, avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Stealing hearts mama 💕

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Rob Kardashians forhold med den tidligere stripperen førte først til gnisninger innad i den berømte reality-familien.

Årsaken er nemlig at Blac Chyna tidligere var forlovet med rapperen Tyga (26), som i dag er i et forhold med Kylie Jenner (19) - Robs halvsøster.

Tyga og Blac har sønnen King Cairo sammen, og deler foreldreansvaret for den lille sjarmøren. Han er da per definisjon Kylie Jenners stesønn.

LES OGSÅ: Blac Chyna hevder Instagram-profilen ble hacket