Katie Price:

- Får ikke lov til å adoptere

Trøblete livsstil kan sette stopper for drømmen.

ØNSKER ET BARN TIL: Katie Price (40) skal lenge ha ønsket å utvide familien ved å adoptere, men hennes trøblete livsstil skal angivelig sette en stopper for det. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER ET BARN TIL: Katie Price (40) skal lenge ha ønsket å utvide familien ved å adoptere, men hennes trøblete livsstil skal angivelig sette en stopper for det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor det ble kjent at den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (40) skulle skille seg fra ektemannen Kieran Hayler (31). Dette etter at sistnevnte innrømmet å ha vært utro med familiens barnepike.

Den tidligere modellen har hele fem barn. Sønnene Harvey (16), Junior (13) og Jett (5), samt døtrene Princess Tiaamii (11) og Bunny (4).

Det har lenge vært kjent at Price ønsker et sjette barn, og 40-åringen har vært åpen om at hun ønsker det ved hjelp av adopsjon. Dette avslørte modellen blant annet via en direktesendt video på Facebook i 2016, ifølge Contact Music.

- Jeg har startet prosessen med å adoptere, så vi krysser fingrene. Man må gjøre alt riktig. Problemet er ikke det å få et barn, det er enkelt. Men det er alle tingene som må stemme, sa Katie, før hun fortsatte:

SKANDALESTJERNE: Katie Price avbildet i East Sussex like før årsskiftet. Foto: NTB scanpix
SKANDALESTJERNE: Katie Price avbildet i East Sussex like før årsskiftet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg venter på å bli intervjuet av et adopsjonsbyrå. Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å adoptere og det føles riktig akkurat nå. Har man pengene, kjærligheten og støtten er det bedre enn at barn enten dør eller blir hjemløse, sa hun åpenhjertig i videoen den gangen.

Forrige uke meldte The Sun at realitystjernen ønsket å adoptere fra Nigeria, etter å ha snakket med en dame som jobber i neglesalongen hun går til. Vedkommende jobber nemlig også med hjemløse barn fra nettopp Nigeria.

Nå ser det midlertidig ut til at planene stoppes før prosessen i det hele tatt er blitt satt i gang.

Prices mulighet til å adoptere et hjemløst barn fra Nigeria skal visstnok være umulig på grunn av hennes mentale helse, økonomiske problemer, og tidligere trøbbel med å forholde seg til lovens lange arm.

Se dette innlegget på Instagram

Thank you all for your support I love you all 🙏❤️

Et innlegg delt av Katie Price (@officialkatieprice)

I Nigeria er det kun delstaten Lagos som har åpnet opp for internasjonal adopsjon, noe de stort sett har gjort utelukkende til amerikanere. Likevel skal det være en svært omfattende og komplisert prosess. Som regel er det kun mennesker som selv er fra Nigeria som får adoptere.

Vis mer

Tatt for fyllekjøring

Katie ble nylig bøtelagt i overkant av 1100 pund, som tilsvarer rundt 12 000 norske kroner, for å ha kjørt uten førerkort og forsikring. I tillegg må hun møte i retten neste måned for å ha krasjet bilen sin i beruset tilstand.

Hun har også blitt fersket på kamera mens hun rapper om kokain på en fest på Mallorca forrige sommer.

Realitystjernen har tidligere vært gift hele tre ganger. I 2005 giftet hun seg med artisten Peter Andre (45), men paret skilte seg i 2009. I 2010 møtte hun MMA-utøver Alex Reid (43), og paret var gift i to år. Året etter møtte hun derimot Kieran Hayler, som hun skilte seg fra i 2017 grunnet hans mange sidesprang.

Ifølge nigerianske myndigheter skal derimot ikke et trøblete kjærlighetsliv være grunnen til at hun nå ikke får adoptere.

- Det spiller ingen rolle at hun har hatt mange ektemenn, men de kriminelle problemene gjør at det ikke er mulig å adoptere. Det er umulig hvis hun har et kriminelt rulleblad eller er midt i en rettslig prosess, sier en representant for et nigeriansk advokatfirma.

Nesten erklært konkurs

En annen faktor som skal spille inn i saken er hvorvidt Price hadde hatt råd til å oppdra enda et barn.

Ifølge adopsjonsbyrået Nightlight vil det koste mellom 30 og 40 000 pund, noe som tilsvarer mellom 330 000 og 440 000 norske kroner, og kontoutskrifter må legges frem.

Den tidligere modellen var nemlig farlig nær ved å bli erklært konkurs i desember, og går nå gjennom en omfattende prosess med å betale tilbake pengene hun skylder til kreditorene. Det skal visstnok være snakk om rundt 250 000 norske kroner.

Og ikke nok med det, men alle som adopterer må oppholde seg i Nigeria i minst tolv uker for en periode der de må skape et bånd med barnet, noe som trolig kan by på utfordringer med tanke på at Price har fem barn hjemme.

BLIND: Katies eldste sønn, Harvey (16), er blind, autistisk, har diabetes og sliter med sykdommen Prader-Willi syndrom. Foto: NTB Scanpix
BLIND: Katies eldste sønn, Harvey (16), er blind, autistisk, har diabetes og sliter med sykdommen Prader-Willi syndrom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere sidesprang

I 2017 ble det kjent at Price og den tidligere ektemannen Kieran Hayler skulle skilles, etter at Kieran skal ha vært utro en rekke ganger.

Ryktene sa blant annet at parets barnepike angivelig skal ha hatt et hemmelig, seksuelt forhold til ham i tre år.

Den 31 år gamle danseren innrømmet at han hadde hatt sex med familiens 40 år gamle barnepike, Nikki Brown, fem ganger i løpet av en periode på seks måneder.

- Dette var ikke kjærlighet. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sexavhengig og trengte spenningen. Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også, sa han til The Sun.

Katie Price skal ha oppdaget affæren mellom ektemannen og Brown etter å ha kommet over en e-post-utveksling av intim karakter mellom dem.

- Han nektet først for det da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, fortalte Katie.

Mens Price var gravid med parets andre barn i 2014, innrømmet ektemannen å ha vært utro med konas venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

LES OGSÅ: - Eksen bor fortsatt hos Katie Price - som barnevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer