Jon Øigarden:

- Får ikke lov å se på

Mange venter trolig spent på den siste sesongen av NRK-serien «Exit», men det er ikke alle som får se den.

JEPPE SCHØITT: I NRK serien «Exit» spiller Jon Øigarden karakteren Jeppe. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
JEPPE SCHØITT: I NRK serien «Exit» spiller Jon Øigarden karakteren Jeppe. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste kjenner igjen Jon Øigarden (51) fra TV-skjermen, enten det er for rollen i «Helt perfekt» eller «Mammon».

51-åringen er for tida aktuell med hovedrolle i den nye norske storsatsingen «Gulltransporten», som hadde premiere denne uka og premiere på strømmetjenesten Viaplay neste torsdag.

Selv om Øigarden har spilt mange ulike roller, er det trolig rollen som Jeppe Schøitt i NRK-serien «Exit» som har skapt mest reaksjoner - spesielt i Øigardens familie.

FINANSGUTTA: Skuespillerne Pål Sverre Hagen, Simon J. Berger , Tobias Santelmann og Jon Øigarden spiller alle finansmenn i NRK-serien. Foto: Vidar Ruud / NTB
FINANSGUTTA: Skuespillerne Pål Sverre Hagen, Simon J. Berger , Tobias Santelmann og Jon Øigarden spiller alle finansmenn i NRK-serien. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer

Tror ikke moren er så glad i rollen

Når Se og Hør møter skuespilleren, i anledning pressetreff for «Gulltransporten», får han spørsmål om familie og venner har reagert på rollen i «Exit».

- Jeg tror ikke moren min er så glad for det, innrømmer Øigarden.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe blir ikke blid når han kommer hjem og buster kona i å være utro i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

I mars 2023 kommer den tredje, og siste sesongen, av serien. Skuespilleren kan røpe at det skjer mye i den siste sesongen, og kan love at den kommer til å være minst like brutal og oppsiktsvekkende som de tidligere sesongene.

Det er trolig mange som teller ned til den siste sesongen kommer på lufta og seerne får et gjensyn med Jeppe, men skuespillerens nærmeste er ikke blant de.

EXIT: I «Kåss til kvelds» fortalte Jon Øigarden om da Tobias Santelmann hadde på seg en liksom-penis i «Exit». Video: NRK Vis mer

Det kommer fram når han får spørsmål om han har sett på de tidligere sesongene med familien sin.

- Barna mine ser ikke på det. De får ikke lov til å se på det. Han ene er 18, men jeg pleier å si til han: «hvis du ser på det mister du tennene», sier Øigarden spøkefullt overfor Se og Hør.

Varmt og lett tilgang på damer

Ifølge Kapital ble den tredje sesongen spilt inn i blant annet Málaga og Marokko, samt flere andre steder i Europa.

Det finnes imidlertid en logisk forklaring på hvorfor innspillingen ble flyttet til utlandet:

SPILLER RIKINGER: Både Henrik Mestad og Jon Øigarden spiller to sleipe rikinger - Mestad i «Hvite Gutter» og Øigarden i «Exit». Men kan karakterene møtes i «Exit»? Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Det er fordi guttene liker å være steder der det er varmt og der det er lett tilgang på damer, forteller Øigarden, og refererer til karakterene i «Exit».

Skuespilleren har blitt god venn med «Exit»-kollegaene og forteller at de har det veldig fint sammen.

Når det gjelder de ekte «Exit»-mennene, som serien er basert på, påpeker Øigarden at det eneste forholdet han har til dem er gjennom research til serien.

LES OGSÅ: Beklager etter TV-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer