«Farmen» 2020:

Får ikke komme på «Farmen»-finalen

Det blir flere konsekvenser for Nils Kvalvik som valgte å forlate gården etter regelbrudd.

- MÅTTE FÅ KONSEKVENSER: Programleder Mads Hansen er svært opprørt over at flere deltakere valgte å bryte reglene under «Farmen»-innspillinga. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet rundt «Farmen» den siste uka, etter at deltakerne ble tatt for alvorlige regelbrudd.

Regelbrudd i seg selv er intet nytt fenomen i reality-landskapet, men denne gang ble altså hele produksjonen satt i fare, som følge av coronasituasjonen og smittefare.

Tidligere denne uken fikk vi se at deltakeren Nils Kvalvik (39) måtte forlate gården som en konsekvens av det hele. Dette var første gang i programmets historie at en deltaker har måttet trekke seg på bakgrunn av oppførsel.

- Urettferdig

Som om dette ikke var konsekvens nok, forteller Kvalvik til Se og Hør at han heller ikke får være til stede når finalen finner sted senere i år.

- Flere av de andre deltakerne syntes det var urettferdig at jeg ikke fikk være der, med tanke på hvordan jeg forlot gården, forteller han, og fortsetter:

- Men jeg respekterer avgjørelsen til produksjonen, og synes den er innafor. Jeg bærer ikke noe nag.

Det er nemlig slik at når deltakere velger å forlate gården, altså trekke seg fra konkurransen, mister de muligheten til å være til stede på finalen. Dette var ikke Kvalvik klar over på forhånd, men forteller at det ikke ville ha påvirket avgjørelsen hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer