Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli og Dorthe Skappel:

Får ikke intervjue realitykollegaer

Sophie Elise, Niklas Baarli og Dorthe Skappel får ikke dekke «Farmen kjendis» for «God Kveld Norge».

ENDRINGER: Dorthe Skappel, Niklas Baarli og Sophie Elise leder vanligvis «God Kveld Norge»-sendingene. Foto: TV 2
ENDRINGER: Dorthe Skappel, Niklas Baarli og Sophie Elise leder vanligvis «God Kveld Norge»-sendingene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at «God Kveld Norge»-programleder Sophie Elise Isachsen (27) ikke får intervjue «Farmen Kjendis»-deltaker Isak Dreyer (28) før TV 2 har fått avklart deres private relasjon.

Fredag bekrefter kanalen overfor Se og Hør at alle tre «God Kveld Norge»-programlederne, Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli (32) og Dorthe Skappel (59) fjernes fra «Farmen kjendis»-intervjuer.

Det var VG som omtalte saken først.

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

De nevnte programlederne er alle deltakere i årets sesong av «Farmen kjendis».

- Vurderingen er den at vi ser at det blir mer utfordrende enn vi hadde forutsett å ha både programleder i saker som omhandler «Farmen kjendis» samtidig som man er deltaker. Derfor har vi hatt et behov for å tydeliggjøre rollene for programlederne, for det skal ikke være rom for unødvendig tvil, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Se og Hør, og fortsetter:

- Så er det sånn at de fortsetter i jobbene sine alle tre, og skal dekke alt annet kjendisstoff. Det kan jo virke som det er mye «Farmen kjendis» om dagen, men det er også mye annet som skjer, som de skal dekke.

- Har dere fått noen klager eller reaksjoner på disse tre?

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

- Nei, ikke utover disse debattene som har gått nå. Alle debattene ønsker vi velkommen, så har vi bestemt oss for å gjøre disse endringene nå midt i sesongen.

Videre opplyser han om at fjorårets «Farmen»-deltaker Tonje Frigstad vil vikariere når det handler om «Farmen kjendis».

Før denne avgjørelsen kom ble det som nevnt tidligere denne uken kjent at Sophie Elise ikke får intervjue meddeltaker Isak før ståa i deres relasjon er avklart. Det hele kom bare kort tid etter at Se og Hør tirsdag delte flere bilder av duoen etter «Farmen»-innspillingen.

Se bildene i denne saken.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Sophie Elise Isachsen er for tiden i et vikariat i «God kveld Norge», siden programleder Marte Bratberg (32) er i mammapermisjon.

Isachsen har tette forbindelser til TV 2, etter å ha vært en sentral person i «Bloggerne», hatt sin egen tv-serie og deltatt i «Farmen kjendis» og «Skal vi danse».

Hun har også fått et nært vennskap med «God kveld Norge»-dronning Dorthe Skappel, som hun også har hatt et kommersielt strikkeprosjekt sammen.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: I tårer etter tøft valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer