Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli og Dorthe Skappel:

Får ikke intervjue realitykollegaer

Sophie Elise, Niklas Baarli og Dorthe Skappel får ikke dekke «Farmen kjendis» for «God Kveld Norge».

ENDRINGER: Dorthe Skappel, Niklas Baarli og Sophie Elise leder vanligvis «God Kveld Norge»-sendingene. Foto: TV 2
ENDRINGER: Dorthe Skappel, Niklas Baarli og Sophie Elise leder vanligvis «God Kveld Norge»-sendingene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at «God Kveld Norge»-programleder Sophie Elise Isachsen (27) ikke får intervjue «Farmen Kjendis»-deltaker Isak Dreyer (28) før TV 2 har fått avklart deres private relasjon.

Fredag bekrefter kanalen overfor Se og Hør at alle tre «God Kveld Norge»-programlederne, Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli (32) og Dorthe Skappel (59) fjernes fra «Farmen kjendis»-intervjuer.

Det var VG som omtalte saken først.

De nevnte programlederne er alle deltakere i årets sesong av «Farmen kjendis».

- Vurderingen er den at vi ser at det blir mer utfordrende enn vi hadde forutsett å ha både programleder i saker som omhandler «Farmen kjendis» samtidig som man er deltaker. Derfor har vi hatt et behov for å tydeliggjøre rollene for programlederne, for det skal ikke være rom for unødvendig tvil, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Se og Hør, og fortsetter:

- Så er det sånn at de fortsetter i jobbene sine alle tre, og skal dekke alt annet kjendisstoff. Det kan jo virke som det er mye «Farmen kjendis» om dagen, men det er også mye annet som skjer, som de skal dekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.