«Farmen kjendis»

Får ikke intervjue Isak

Se og Hør publiserte flere bilder av «Farmen kjendis»-duoen tirsdag.

TV-KOLLEGAER: Det er foreløpig ukjent hva ståa er mellom Isak Dreyer og Sophie Elise. Foto: Espen Solli/ TV 2
TV-KOLLEGAER: Det er foreløpig ukjent hva ståa er mellom Isak Dreyer og Sophie Elise. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«God Kveld Norge»-programleder Sophie Elise Isachsen får ikke intervjue «Farmen Kjendis»-deltaker Isak Dreyer før TV 2 har fått avklart deres private relasjon, skriver VG.

- Frem til vi får avklart hva slags relasjon det er mellom de to, kommer vi ikke til å sette dem i en situasjon der Sophie Elise intervjuer Isak Dreyer, skriver kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Se og Hør.

Faksimile: Se og Hør
Faksimile: Se og Hør Vis mer

På spørsmål om dette er noe som avklares ganske fort, svarer han følgende:

- Det har jeg ingen tidsramme på, men vi avklarer det så snart det er mulig. Inntil da vil vi ikke ha en situasjon der de intervjuer hverandre.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

Det var Se og Hør som tirsdag delte flere bilder av duoen etter «Farmen»-innspillingen. Bildene kan du se i denne saken.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen i denne saken. Isak Dreyer har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Rykter

Det oppsto tidlig rykter om at duoen hadde et godt øye til hverandre inne på gården, og ytterligere bensin ble helt på bålet da det nesten fem år lange forholdet mellom Sophie Elise og Kasper Kristoffersen var slutt.

Den nyheten ble kjent like etter at hun kom hjem fra TV-opptaket av «Farmen kjendis».

Sophie Elise og Isak har tidligere holdt en lav profil, og har foreløpig ikke kommentert Se og Hørs bilder.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Hemmelighetsfulle

Flere ganger har de dog fått spørsmål om de er sammen, men begge har så langt holdt kortene tett til brystet.

- Jeg vet at det er rykter om oss, og hvis man lurer på hva som skjedde på «Farmen», så får man bare se på «Farmen» da. Det kommer jo der, fortalte Sophie Elise nylig til VG.

LES OGSÅ: - Provosert og forfjamset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer