Får ikke holde sin egen datter mer

Kourtney Kardashian syns mannen er så uansvarlig at hun ikke lar ham holde nyfødte Penelope.

DRIKKER UANSVARLIG OFTE: Scott skal angivelig drikke så mye alkohol at han opptrer uansvarlig i sin farsrolle. Selv er han arbeidsløs men lever et liv i luksus. Foto: All Over Press
DRIKKER UANSVARLIG OFTE: Scott skal angivelig drikke så mye alkohol at han opptrer uansvarlig i sin farsrolle. Selv er han arbeidsløs men lever et liv i luksus. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: I juli ble realitystjernene Kourtney Kardashian (33) og mannen Scott Disick (29) foreldre for andre gang, til datteren Penelope. De to er kjent fra serien «Søstrene Kardashian», som går på TV2 Bliss i Norge.

I tiden etterpå ble det avslørt at tobarnsfaren har en kriminell fortid, og har ranet mer enn 50 damer. Nå har han angivelig blitt fanget i en ond sirkel av alkoholmisbruk, og Kourtney er svært misfornøyd.

- Scott er aldri alene med Penelope fordi han er så utrolig uansvarlig. Kourtney vil ikke engang at han holder babyen, fordi hun er redd for at han skal miste henne. Han er en 29 år gammel pappa uten jobb og har ingenting å gjøre. Så han fester igjen og drikker mye, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Svigermor Kris Jenner, er angivelig så sur på han at hn vil kaste han ut. Det er i så fall ikke første gang. Kourtney ble så sur på han tidligere i sommer at hun kastet han ut i sinne.

Selv valgte han å åpne restaurant i New York, på andre siden av landet, rett før fødselen. Han mobbet også sin gravide kone for å være for tjukk.

Flere stjerner har kalt Kardashian-familien en haug med idioter. Og misnøyen blant kjendisene vokser over pengeforbruket deres.   


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slakter stjernens diva-uttalelser