VINNER: 20 år gamle Alexandra Burke ble kåret vinner av det britiske programmet "X Factor" lørdag.  Foto: All Over Press
VINNER: 20 år gamle Alexandra Burke ble kåret vinner av det britiske programmet "X Factor" lørdag. Foto: All Over PressVis mer

Får ikke ha kjæreste

"X-Factor"- vinner Alexandra Burke har fått streng beskjed om å holde seg unna menn.

SEHER.NO: Lørdag ble Alexandra Burke (20) kåret vinner av "X-Factor" i England, og stjernen, som nå spås en fantastisk karriere, har store planer for fremtiden.

Men disse planene inkluderer ikke en kjæreste, flørting eller sex.

For det har mentoren hennes, "X-Factor"-dommer Cheryl Cole (25), sagt klart i fra om, skriver The Sun.

- Cheryl har bedt meg holde meg unna menn. Hun vil at jeg skal konsentrere meg om musikken uten at noe distraherer meg. Derfor blir det ingen romantikk eller noe sånt, alt handler om musikk for meg nå, sier talentet.

Tidligere i år ble det kjent at Cheryls ektemann, Ashley, hadde vært utro mot henne, og i løpet av den to-måneder lange seperasjonen dem i mellom, la Cheryl all sin energi i musikken og gruppa "Girls Aloud", noe som har gitt resultater.

Alexandra på sin side, gjorde det slutt med kjæresten før hun meldte seg på talentkonkurransen.
Og ifølge 20-åringen vil hun nå følge hvert eneste av Cheryls verdifulle råd.

- Cheryl og jeg har funnet hverandre og blitt sterke sammen, helt klar. Hun er nå min venn mer enn hun er min mentor. Hun er stolt av meg og jeg er stolt over at hun er min venn. Hun er en inspirasjon for meg, en ung kvinne som har gått gjennom det samme som meg. Hun har lært meg så ufattelig mye og jeg er så takknemlig for at hun er del av livet mitt, sier Alexandra videre.

"Girls Aloud"-stjernen skal også ha gitt Burke et kjede i gave, som hun nå insisterer på at hun skal bruke hver dag.

- Cheryl er så talentfull. Hvis jeg bare får bittelitt av den suksessen Girls Aloud har hatt, så blir jeg lykkelig, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vil ha barn med sin utro ektemann!