Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Får ikke gjennomført drømmebryllupet

Paret ønsker imidlertid fortsatt å gifte seg i år.

VIL GIFTE SEG I ÅR: Til tross for at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ikke får gjennomført det store drømmebryllupet sitt har de fortsatt et ønske om å gifte seg i løpet av året. Foto: Espen Solli
VIL GIFTE SEG I ÅR: Til tross for at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ikke får gjennomført det store drømmebryllupet sitt har de fortsatt et ønske om å gifte seg i løpet av året. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det «Sofa»-aktuelle paret Petter Pilgaard (40) og Vendela Kirsebom (54) har fått stor oppmerksomhet siden de møtte hverandre under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016.

Året etter kunne duoen overfor Se og Hør avsløre at de hadde blitt kjærester. Bekreftelsen kom etter at romanseryktene hadde florert over en lengre periode. Siden den gang har de blant annet hatt sin egen tv-serie «Vendela + Petter» på TV 2 og flyttet inn i drømmeboligen.

FORLOVET: I 2019 gikk Petter Pilgaard ned på et kne og fridde til Vendela Kirsebom. Nå har de planer om å gifte seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORLOVET: I 2019 gikk Petter Pilgaard ned på et kne og fridde til Vendela Kirsebom. Nå har de planer om å gifte seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

I november 2019 avslørte duoen at de hadde forlovet seg. Frieriet fant sted i Sør-Afrika, og overfor Se og Hør la ikke Kirsebom skjul på at hun var i ekstase over frieriet.

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sa hun.

Duoen har hittil ikke røpet altfor mye om hvordan drømmebryllupet vil være, men Kirsebom har tidligere uttalt overfor VG at hun trolig ikke kommer til å gifte seg som en hvit brud.

FORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Får ikke gjennomført drømmebryllupet

I et ferskt intervju med Dagbladet Magasinet letter de nå på sløret om bryllupsplanene sine.

Der kommer det frem at Pilgaard og Kirsebom opprinnelig hadde planlagt et stort bryllup i år, men grunnet pandemien kan dette bli vanskelig å gjennomføre. I fjor måtte flere kjendispar se seg nødt til å utsette bryllupet sitt som følge av pandemien.

- Vi har jo veldig lyst til å gifte oss. Og vi hadde planlagt et stort bryllup i år. Men slik ting er nå, med coronaen og alt dette her, ser det dårlig ut, sier Kirsebom til Magasinet.

Paret er imidlertid åpne for andre løsninger.

LITE BRYLLUP: Vendela og Petter har snakket om at det går an å ha et lite bryllup og heller spare den store festen til senere. Foto: Vidar Ruud / NTB
LITE BRYLLUP: Vendela og Petter har snakket om at det går an å ha et lite bryllup og heller spare den store festen til senere. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer

-  I det siste har vi snakket om at det også går an å ha et lite bryllup, sånn bare stikke ut og gifte seg - og så heller ha en stor fest senere en gang når det går an å sitte med normal avstand til hverandre, snakke sammen uten munnbind og danse sammen, fortsetter Kirsebom til Magasinet.

Pilgaard er enig og mener det er en hyggelig tanke å ha bryllup med bare de aller nærmeste. Kirsebom skyter inn at man da også slipper å invitere alle dem man må invitere i bryllup av ren plikt.

- Vel, da tror jeg vi lander på det? En liten seremoni med de aller nærmeste, gjerne en gang i løpet av sommeren? spør Pilgaard sin utkårede, hvorpå han får et nikk tilbake fra forloveden.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra paret.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

I intervjuet snakker de også om aldersforskjellen mellom dem, et tema de har snakket åpent om ved flere anledninger. Paret har nemlig titt og ofte møtt på folk som ikke tror på kjærligheten deres, til tross for at de både er samboere og forlovet.

Tror forholdet er et PR-stunt

Til Se og Hør fortalte duoen i 2018 at det kan bli slitsomt i lengden, og at de på daglig basis blir stoppet av fremmede som spør om alt mellom himmel og jord. De har en rekke ganger fått spørsmål om forholdet er et PR-stunt, noe de selv har avkreftet flere ganger.

- Folk tror jo at det er et stunt at hun har fått forlovelsesring. «Den har de sikkert kjøpt på Standard (festbutikk i Oslo, journ.anm.) eller noe sånt». Det er ekstremt mange som har kommet bort. Vi skulle ta ferja til Nesodden her om dagen, og da kom det en dame bort og sa: «Åh, dere er sammen, ja. Men så hyggelig! forklarte Pilgaard da de gjestet «Lindmo» i fjor, og la til:

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

- Også sa hun som en slengbemerkning før hun stakk: «Det skal jeg si til de på jobben. Det skal jeg si i lunsjen, vi snakket akkurat om det før jeg dro hit i dag, skjønner du: Er de egentlig sammen? Er det et PR-stunt?»

Overfor Se og Hør forklarte Kirsebom at hun og Pilgaard ikke bryr seg noe om at folk kommer bort og stiller spørsmål rundt forholdet deres.

- Men jeg synes at det er fascinerende at noen fremdeles tenker at det bare er et PR-stunt. Heldigvis er det mange som skjønner at vi elsker hverandre og at vi faktisk er kjærester. Men det er fortsatt morsomt at folk noen gang sier: «Hæ?! Er dere virkelig sammen?», fortalte hun.

IKKE ET PR-STUNT: Paret har en rekke ganger måttet avkrefte rykter om at forholdet deres ikke er ekte. Foto: Bjørn Wad / TV 2
IKKE ET PR-STUNT: Paret har en rekke ganger måttet avkrefte rykter om at forholdet deres ikke er ekte. Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer

- Hvordan reagerer dere når folk kommer bort?

- Vi vet jo hva slags følelser vi har for hverandre, og da kan de bare mene hva de vil, svarte 54-åringen.

Det var imidlertid ingen tvil om at kjærligheten blomstret mellom dem. Det kom også frem på «Lindmo» da de uttrykket at de savnet hverandre, til tross for at de satt én meter unna.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om kjærlighetslivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer