HAR BEUNDRERE: - Det er kjempehyggelig at folk engasjerer seg, og at vi og programmet appellerer til alle fra tre til 90. Det er veldig gøy, forteller Tor Fløysvik, som sjelden får gå i fred fra fansen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR BEUNDRERE: - Det er kjempehyggelig at folk engasjerer seg, og at vi og programmet appellerer til alle fra tre til 90. Det er veldig gøy, forteller Tor Fløysvik, som sjelden får gå i fred fra fansen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Får ikke gå i fred fra fansen

"Skal vi danse"-dommeren må ty til et hemmelig knep.

Se videointervjuet med Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: "Skal vi danse"-dommer Tor Fløysvik er i vinden for tiden. Denne uka kunne Seher.no bringe det enkle regnestykke at han så langt denne sesongen er den desidert strengeste dommeren i det populære TV 2-programmet, mens han også har måttet tåle kritikk for kommentaren han ga deltager Margrethe Røed (32) før hun røk ut på lørdag.

Fløysvik har vært dommer i "Skal vi danse" i en årrekke. Og det er ikke bare kjendisdanserne som merker pågangen fra fans og seere. Til Seher.no avslører nemlig Fløysvik at han sliter med å holde fansen på avstand. Dermed tyr han til et knep.

- Om jeg merker pågangen fra fansen? Ja, det merker jeg definitivt! Jeg setter meg på en kaffebar når jeg er på shoppingsenteret, så får familien løpe rundt, sier han lattermildt.


På den måten mener han det er mindre sjanse for å bli sett av "Skal vi Danse"-seerne.


Seks episoder er unnagjort i årets "Skal vi danse". Og til tross for at han noen ganger må gjemme seg litt bort: Dommer-Tor synes likevel det er morsomt at det er så mye oppstyr rundt TV-programmet.

- Det er kjempehyggelig at folk engasjerer seg, og at vi og programmet appellerer til alle fra tre til 90. Det er veldig gøy.

Autografjegere, "Pappa der er han strenge dommeren" og "Kan vi ikke får snakke med ham" er bare noe av hva Fløysvik får høre hver dag.

- Hvem tar kontakt med deg, Tor?

- Det er alle mulige. Veldig mange unge mennesker, som kommer med bare hyggelige henvendelser. Men noen ganger er det greit å sette seg på en kaffebar - stille i et hjørne, forteller dommerveteranen, som innrømmer at han blir smigret av det hele.

- Det er klart, jeg har jo ikke vokst opp med dette som kongefamilien da. Så det er en litt ny situasjon. Men jo da, jeg synes det er veldig hyggelig - at vi gir folk positive opplevelser og at vi fremstår som hyggelige og sympatiske mennesker, sier han til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på
seher@seher.no! 

LES OGSÅ: Dette regnestykket beviser alt
 

Se videointervjuet med Tor Fløysvik her:[obj:media:8143]