- Får ikke for mye av hverandre

Maria Haukaas Storeng og kjæresten klinte til i "Grease".

KJÆRESTER: Maria Haukaas Storeng (28) og forloveden Hans Marius Hoff Mittet (31) har vært sammen i syv år, og spiller kjæresteparet "Rizzo" og "Kenickie" i den kjente 50-tallsmusikalen. Foto: SCANPIX
KJÆRESTER: Maria Haukaas Storeng (28) og forloveden Hans Marius Hoff Mittet (31) har vært sammen i syv år, og spiller kjæresteparet "Rizzo" og "Kenickie" i den kjente 50-tallsmusikalen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 5. november ble det omsider avgjort at det var Bjørnar Reime Erlandsens (19) og Sofie Bjerketvedts (19) som skulle få spille henholdsvis Danny og Sandy i Oslo Spektrum etter reality-programmet "Grease" på TVNorge.

Torsdag var det klart for den store premieren på musikalen med samme navn i Oslo Spektrum, og med nærmere 6500 tilskuere fikk Bjørnar og Sofie og resten av skuespillerne vise hva de var gode for.

Se bilder fra premieren nederst i saken!

Maria Haukaas Storeng (28) var storfornøyd med både sin egen og alle de andre skuespillernes innsats etter torsdagens premiere.

- Det har vært helt supert å være med på, jublet Maria til Seher.no etter endt dyst.

Med på scenen hadde hun forloveden Hans Marius Hoff Mittet (31) , som spiller hennes kjæreste i musikalen. Maria og Hans Marius har vært sammen i syv år, og spiller kjæresteparet "Rizzo" og "Kenickie" i den kjente 50-tallsmusikalen.

Men Maria synes ikke det er slitsomt å jobbe med kjæresten.

- Vi får ikke for mye av hverandre. Det er bare et pluss. Når det gjelder det å kysse på scenen så går vi jo inn i en rolle.

Bjørnar Reime Erlandsen, som vant hovedrollen som Danny Zuko gjennom realityserien "Grease" på TVNorge var om mulig enda gladere enn Maria etter at forestillingen var over.

- Det var 1000 ganger råere enn forventa. Det var kjempestas å få stå på scenen sammen med Sofie. Vi har fått kanonbra kjemi. Nå skal vi rett på fest, smilte han.

Den originale musikalen av "Grease" ble satt opp i 1972 på Broadway, og ble senere filmatisert i 1977 med John Travolta (54) og Olivia Newton-John (60) i hovedrollene.

Da det torsdag var klart for den norske versjonen, var det mange kjente fjes som hadde tatt turen til Oslo Spektrum, og blant dem var "Cæsar"-paret Kim-Daniel Sannes (22) og Jannecke Øinæs (28).

Kjæresteparet storkoste seg med forestillingen, og Jannecke var ikke i tvil om hvilken karakter hun vil sammenligne seg selv med.

- Rizzo, helt klart! Kim-Daniel må vel være Danny...Eller kanskje han mooner'n!? fleipet hun til Seher.no.

Ingar Helge Gimle (51) hadde også en rolle i den populære 50-tallsmusikalen, og skuespilleren innrømmet til Seher.no at han var nervøs før han gikk på scenen.

- Det var selvfølgelig kiling i magen. Men jeg håper det gikk bra. Jeg håper ikke jeg trakk ned forestillingen, for å si det sånn!

Også "Grease"-regissør Tom Sterri er svært imponert over skuespillerprestasjonene på scenen, og selv om han var nervøs før premieren, syntes han at alle leverte stødig.

- Jeg synes selvfølgelig Sofie og Bjørnar har imponert meg mest i kveld, men jeg er ikke overrasket, for de har levert stødig gjennom de siste ukene og var helt klart verdige vinnere av "Grease-skolen".

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: Klar for Grease likevel

Se bilder fra premieren under:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer