Larry Kings testamente:

Får ikke en krone

Dette skjer med Larry Kings formue.

NYTT TESTAMENTE: I oktober 2019 signerte Larry King sitt nye og siste testamente. Der nevner han ikke Shawn Southwick King med et ord. Foto: Peter Brooker / REX / NTB.
NYTT TESTAMENTE: I oktober 2019 signerte Larry King sitt nye og siste testamente. Der nevner han ikke Shawn Southwick King med et ord. Foto: Peter Brooker / REX / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kom den triste nyheten om at tv-legenden Larry King hadde gått bort, 87 år gammel. Kort tid senere avslørte kona, Shawn Southwick King (61), dødsårsaken.

Ekteparet giftet seg i 1997, og Shawn var tv-profilens sjuende kone. I 2010 søkte han imidlertid om skilsmisse, men bare noen få måneder senere ombestemte hans seg, og de fant tilbake til hverandre.

I 2019 søkte paret om skilsmisse igjen, men den rakk aldri å bli godkjent.

Barna arver alt

Selv om de på papiret var gift da King gikk bort, ser det nå ut til at Shawn ikke arver ei eneste krone fra den avdøde stjerna. Det kommer fram i testamentet hans, som blant andre The Blast har fått tilgang på.

I et håndskrevet brev skriver nemlig King følgende:

«Dette er mitt siste testamente. Det skal erstatte alle andre ord i forbindelse med min død, og hvilken som helst dag etter ovennevnte dato vil jeg at hundre prosent av min formue skal fordeles likt mellom barna mine Andy, Chaia, Larry jr., Chance og Cannon».

Testamentet ble signert i oktober 2019, omtrent to måneder etter at han søkte om skilsmisse fra Shawn.

BARNA FÅR ALT: Larry King ønsker at hele sin formue skal fordeles likt mellom barna. Her med Shawn og deres felles barn Chance og Cannon i 2002. Shawn får altså ikke ei krone. Foto: Reuters / NTB.
BARNA FÅR ALT: Larry King ønsker at hele sin formue skal fordeles likt mellom barna. Her med Shawn og deres felles barn Chance og Cannon i 2002. Shawn får altså ikke ei krone. Foto: Reuters / NTB. Vis mer

Mistet to barn

Tv-legenden opplevde flere tragedier i fjor. Hans adoptivsønn Andy King (66) gikk bort på sommeren. Kort tid senere døde også hans eneste datter, Chaia King (51) av lungekreft. Kings avdøde barn delte han med ekskona Alene Akins, som gikk bort i 2017.

Formuen vil trolig derfor deles mellom hans tre gjenlevende barn, Larry jr. (59), Chance (21) og Cannon (20). Førstnevnte sønn fikk han med ekskona Annette Kaye, mens de to sistnevnte fikk han med Shawn.

DØD: Disse kjendisene måtte vi ta farvel med i 2020. Vis mer

I tillegg til å ekskludere Shawn fra testamentet, har den 59 år gamle sønnen rett til å bestemme at hun ikke på noe tidspunkt vil kunne bestemme over det stjerna har etterlatt seg.

I dokumenter sendt inn av Larry King jr. hevdes det at tv-legenden og Shawn levde separate liv og gikk gjennom skilsmisse da han gikk bort, og at hun derfor ikke skal ha rett på noe.

King var i underholdningsbransjen i mange tiår, og var gjennom 25 år vert på det folkekjære CNN-programmet «Larry King Live». I forbindelse med hans bortgang ble det gjort kjent at King i starten av januar ble innlagt på sykehus med korona. Han skal imidlertid ha vært på bedringens vei.

Utfordringer med helsa

Kort tid senere åpnet talkshowvertens enke, Shawn Southwick King, seg opp om hans siste tid, og avslørte samtidig grunnen til at ektemannen døde. Det gjorde hun i et intervju med Entertainment Tonight.

OPERERT: Dorthe Skappel ligger på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

I intervjuet avslørte hun blant annet at det ikke var koronaviruset som var skyldig, men at han i flere år har kjempet mot problemer med egen helse.

- Det var en infeksjon, det var sepsis (blodforgiftning journ.anm.). Han var endelig klar for å slippe taket. Han ville aldri dra, men hans søte lille kropp bare … den hadde blitt rammet så mange ganger av så mange ting, og da vi hørte ordet covid sank hjertene våre, fortalte hun, og fortsatte:

- Men han klarte seg, vet du, han klarte seg, men det preget ham. Så var det den infeksjonen som ikke var relatert til covid-19 som til sist tok ham. Men han ga seg ikke uten en kamp.

Hun fortalte videre at det har vært vanskelig for de nærmeste å være vitne til at talkshowlegenden har slitt med helsa de siste åra.

LES OGSÅ: -Sjalu på hennes nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer