FÅR IKKE BO SAMMEN: De nyforlovete skistjernene Kristin Størmer Steira og Devon Kershaw må bo på hvert sitt rom under den lange verdenscup-sesongen. Foto: All Over Press/ Se og Hør
FÅR IKKE BO SAMMEN: De nyforlovete skistjernene Kristin Størmer Steira og Devon Kershaw må bo på hvert sitt rom under den lange verdenscup-sesongen. Foto: All Over Press/ Se og Hør Vis mer

Får ikke dele rom med forloveden

Langrennsparet Kristin Størmer Steira og Devon Kershaw må bo hver for seg under den lange verdenscupsesongen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den norske langrensstjernen Kristin Størmer Steira (33) forlovet seg i vår med den kanadiske herreløperen Devon Kershaw (31).

Begge to er for tiden i gang med å finpusse formen for en ny verdenscup, men ifølge VG får de ikke bo på samme rom under skisesongen.

Kristin sier imidlertid til VG at hun ikke synes ordningen er dramatisk.

SUKSESS: Kristin er en av Norges mest profilerte kvinnelige skiløpere. Her er hun sammen med Therese Johaug under Tour De Ski i 2013. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
SUKSESS: Kristin er en av Norges mest profilerte kvinnelige skiløpere. Her er hun sammen med Therese Johaug under Tour De Ski i 2013. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør Vis mer

- Vi bor ikke sammen under verdenscuphelger eller mesterskap. Det er mest fordi vi ikke er på samme lag. Det er helt greit.

Kristin skrev i mai følgende om frieriet - som skjedde på Mera Peak i Himalaya - på sin blogg tidligere i år:

«Endelig var smilet på plass:) Og det smilet ble enda større etter å ha rappelert ned, denne dagen skulle vise seg å bli det store høydepunktet på Nepalturen vår. Da jeg så sliten at jeg nesten var på gråten, dumpa ned i snøen for en etterlengtet hvil og spurte Devon om litt sjokolade, var beskjeden tilbake at han måtte spørre meg om noe først… Ned på kne og med ring i sekken, ha ha, vet ikke helt om han hadde planlagt at jeg skulle være på randen når han spurte, men fridde gjorde han iallefall, og jeg sa selvfølgelig ja! Tror det frieriet berget turen ned til camp igjen, for før det var det ikke så mye krefter igjen!».

I august sa hun i et intervju med Aftenposten antydet hun at dette kan bli hennes siste sesong, fordi hun ønsker å bli mamma snart.

- Jeg har presset kroppen i snart 15 år. Da er det kanskje greit at den får litt ro når man skal jobbe med andre ting.

LES OGSÅ: - Han gikk ned på kne med ring i sekken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer