BESØKER IKKE: Lindsay Lohan skal, ifølge faren, ikke ha besøkt sin farfar på sykehuset der han ligger for døden med uhelbredelig kreft. Foto: All Over Press
BESØKER IKKE: Lindsay Lohan skal, ifølge faren, ikke ha besøkt sin farfar på sykehuset der han ligger for døden med uhelbredelig kreft. Foto: All Over PressVis mer

Får ikke besøke dødssyk farfar

Lindsay Lohan nektes å besøke farfaren på sykehuset, hevder faren.

SEHER.NO: Lindsay Lohan (21) har ennå ikke besøkt sin døende farfar på sykehuset, avslører Lindsays far Michael.

"Mean Girls"-stjernen hadde visstnok planlagt å besøke farfaren Richard Lohan på et sykehus i New York der han blir behandlet for uhelbredelig tykktarmskreft, men har fremdeles besøket tilgode.

Michael Lohan raser nå over at eks-kona Dina, Lindsays mor, angivelig nekter datteren å ta farvel med farfaren.

- Dina gjør det inni helvetes vanskelig for meg å få se barna mine. Selv om faren min er døende, har foreldrene mine ennå ikke sett mine barn, utbasunerer faren, som nylig ble frelst på nytt, til avisen The New York Daily News og fortsetter:

- Dina sa til meg at det er opp til barna om de vil treffe sine besteforeldre. Men hun har ikke løftet en finger for å opprette kontakt mellom dem eller for å få dem til å møtes. Sånn er det med den saken.

Michael forteller også at Lindsay, søsteren Ali og broren Cody heller ikke besøkte farmoren Marilyn, da hun var involvert i en bilulykke i påsken.

- Moren min, Marilyn, ble fraktet til sykehuset i helikopter Første Påskedag etter at hun traff en telefonstolpe og et tre. I tillegg fikk faren min hjerteproblemer igjen i går, og selv ikke etter det har noen av barna mine kommet på besøk.

Michael Lohan planlegger også å saksøke Dina i forbindelse med det kommende realityprogrammet hennes "Living Lohan" som har premiere på den amerikanske TV-stasjonen E! til sommeren. 

Overfor The New York Daily News eksploderer han:
- Det er nøyaktig det samme showet som jeg har foreslått ideen til. Hun har til og med brukt min tittel! 

Med slike familieforhold, er det kanskje ikke så rart at Lindsay tidligere har tydd til en og annen skadelig substans for å komme seg gjennom hverdagen.  
LES OGSÅ: LiLo må betale 300.000?