Får hun Tom-Erik i julepresang?

I så fall kan du bli styrtrik...

BLIR DET BRYLLUP?: Neppe, men du får igjen fire ganger innsatsen hvis Lene Alexandra Øien virkelig gifter seg med Tom-Erik Nilsen innen julaften neste år. Foto: SCANPIX
BLIR DET BRYLLUP?: Neppe, men du får igjen fire ganger innsatsen hvis Lene Alexandra Øien virkelig gifter seg med Tom-Erik Nilsen innen julaften neste år. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skal vi tro oddsselskapet Betway.com, blir det Lene Alexandra Øien (27) som går av med seieren i "Skal vi danse"-finalen fredag.

Mens hun har 1,65 i odds, har konkurrenten Tore André Flo (35) 2,10.

Hvem tror du vinner? Si din mening nede til høyre!

Hos Betway.com kan du også satse penger på om Øien og dansepartneren Tom-Erik Nilsen (22) gifter seg før julaften 2009!

Gifter de virkelig seg, kan du få tilbake fire ganger innsatsen - da oddsen på dette giftermålet står på 4,00.

Og oddsen på at de ikke sier ja til hverandre er på 1,20...

Helt siden Øien og Nilsen entret danseparketten sammen i første runde av TV 2-konkurransen, har romanseryktene svirret rundt de to.

- Vi har jo merket at det er en stor interesse rundt "Skal vi danse", og at det er gnister mellom de to. Kanskje det er en romanse i luften? Vi må jo sette odds på sannsynligheter, sier Morten Petersen i Betway.com til Seher.no.

Men overfor Se og Hør Weekend i slutten av oktober snakket Lene Alexandra om ryktene.

- Vi måtte jo bare le da vi hørte om dette. Vi hadde jo knapt nok møtt hverandre på de første dansetimene. Tom Erik er en skikkelig kjekkas, men vårt forhold er kun profesjonelt. Han er min trener og vi skal gjøre det best mulig, sa hun.

Det var kanskje ikke rart ryktene begynte å gå - for Øien skrev følgende i dansebloggen sin på TV2.no tidligere i høst:

"Jeg må innrømme at jeg var sjenert da vi begynte å danse sammen. Jeg har fortsatt problemer med å se ham i øynene, men jeg håper jeg vil få det til ganske snart. Jeg tror det blir lettere når vi blir bedre kjent".

Men det spørs om det blir bryllup mellom de to danseløvene, for i midten av oktober fortalte Nilsen Her og Nå at han hadde blitt sammen med en spesiell dame.

Og Lene Alexandra stortrives som singel, etter bruddet med en profilert millionær i fjor.

- Nå er det ingen mann i mitt i livet mitt, men jeg har veldig mange guttevenner. Slik livet er nå, føles det riktig for meg å ikke ha kjæreste. Jeg alltid vært min største kritiker. Jeg føler jeg må bli enda flinkere til å elske meg selv før jeg finner mannen i mitt liv, sa hun til Se og Hør Weekend.

Dette er ikke første gang en kan satse penger på usansynlige bryllup.

I 2006 skrev Seher.no at en kunne få tilbake 700 ganger innsatsen hvis popprinsessen Britney Spears (27) giftet seg med Danmarks prins Frederik (40) - og 1000 ganger tilbake innsatsen hvis hun sa ja til skuespiller Chuck Norris (68)...

"Skal vi danse"-finalen går av stabelen på TV 2 fredag klokken 19.30.

Seher.no følger sendingen live, og gir deg alt fra konkurransen ut over kvelden!

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Hvem klår Giske på i år?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer