Får hun ring i julegave?

Filmstjernen dro på handletur med sin nye kjæreste.

KLAR FOR NYTT FRIERI: Livet til David Arquette har fått en oppsving etter at han møtte sin nye kjæreste Christina McLarty. Torsdag var de på juleshopping sammen i New York. Kanskje lå det en ring i en av Davids poser? Foto: Stella Pictures
KLAR FOR NYTT FRIERI: Livet til David Arquette har fått en oppsving etter at han møtte sin nye kjæreste Christina McLarty. Torsdag var de på juleshopping sammen i New York. Kanskje lå det en ring i en av Davids poser? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen David Arquette (40) - best kjent fra «Skrik»-filmene - tryglet eks-kona Courteney Cox om å ta ham tilbake etter at de to gikk fra hverandre i 2010.

Men nå svirrer ryktene om at Arquette snart kan være klar for et nytt bryllup - med sin nye kjæreste Christina McLarty, som han har datet i flere måneder.

- Nei, det blir ingen gjenforening mellom meg og Courteney, sa «Skrik»-stjernen i intervju med radiostjernen Howard Stern i november, og la til at han er veldig forelsket i sin nye flamme om dagen.

Torsdag ble ryktene enda sterkere da David og Christina ble observert på julehandel sammen i New Yorks West Village.

Paret skal ha sett svært forelsket ut, og for David, som ble involvert i flere skandaler etter bruddet med Courteney, er det ingen tvil om at hans nye kjæreste har hjulpet ham til å få livet på rett kjøl etter den tøffe tiden.

Hverken David Arquette eller Christina McLarty har foreløpig kommentert de siste ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: David Arquette i frontkollisjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer