HER SKAL VI BYGGE OG BO: Åttlingmammaen Nadya Suleman har fått nytt hus til seg og sine barn fra sin far. Foto: Stella Pictures
HER SKAL VI BYGGE OG BO: Åttlingmammaen Nadya Suleman har fått nytt hus til seg og sine barn fra sin far. Foto: Stella PicturesVis mer

Får hun plass til alle 14?

Åttling-mammaen Nadya har fått nytt krypinn.

SEHER.NO: Det vil ikke mangle på flyttebiler når den verdensberømte åttlingmammaen Nadya Suleman ifølge amerikanske medier flytter inn et nytt hus til helgen.

Offisielt er det Nadyas far som har kjøpt boligen til hennes drastisk økte barneflokk - som nå rommer fjorten smårollinger . Og det nye huset gir dem atskillig mer plass å boltre seg på.

Det nye huset utenfor Los Angeles - som ifølge amerikanske medier kostet rundt fire millioner kroner består blant annet av fire soverom og tre bad.

Og i tillegg til et nytt hus kan Nady også glede seg over at hun ikke trenger å løpe bena av seg for å passe på alle sine fjorten barn samtidig.

Etter å ha takket ja til et tilbud fra en veldedighetsorganisasjon, vil 14 sykepleiere bytte på å ta seg barna når alenemammaen ikke har tid.

Ifølge amerikanske medier vil Nady bruke sin nye fritid blant annet på å selge eksklusive intervjuer av seg og barna.

- Pengene har kommet overalt fra, 100 000 her og 170 000 der, sier megleren som solgte huset, til TMZ.com.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris Hilton er stormforelsket