- Får hodepine av å se på disse buksene

Miley Cyrus prøver seg på en ny stil, men slaktes i media.

FORANDRING FRYDER: På kort tid har Miley Cyrus klippet og farget håret og fått en mer moden og rocka stil, men ikke alle mener forandringen er til det bedre.  Foto: All Over Press
FORANDRING FRYDER: På kort tid har Miley Cyrus klippet og farget håret og fått en mer moden og rocka stil, men ikke alle mener forandringen er til det bedre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Miley Cyrus (20) skulle i søsteren Noahs 13-årsdag pyntet hun seg med sort skinnjakke, rød leppestift og fargerike blomstrete bukser.

Tenåringsidolet så ut til å være i godt humør da hun gikk til festen i Hollywood sammen med kjæresten Liam Hemsworth (22). Men nå får sangeren slakt for det uvanlige antrekket.

- Miley Cyrus får et nytt element i sin grunge-stil med disse blomstrete buksene som man får hodepine av å se på, skriver The Sun.

Og mens Cyrus så ut som hun prøvde litt for hardt var Hemsworth mer avslappet i sorte jeans, stripete t-skjorte og jeansjakke. 

For få dager siden var det ikke buksene som havnet i pressens søkelys, men Mileys ringfinger. Liam og Miley har vært forlovet siden juni i fjor, og da Cyrus la ut et bilde med en ny ring på fingeren begynte bryllupsryktene å svirre.  

Cyrus har måttet tåle mye kritikk den siste tiden, og nylig fikk hun kjeft av fansen for å ha klippet håret for kort.LES OGSÅ: Sjekk stjernenes nye stil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer