Får hjelp til å redde ekteskapet

Det stormer fremdeles rundt Hollywood-paret.

SLITNE: Ingen tvil om at den siste tiden har vært en tøff påkjenning for både Ashton Kutcher og kona Demi Moore. Nå drar de utenlands for å redde ekteskapet. Foto: All Over Press
SLITNE: Ingen tvil om at den siste tiden har vært en tøff påkjenning for både Ashton Kutcher og kona Demi Moore. Nå drar de utenlands for å redde ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernene Demi Moore (48) og Ashton Kutcher (33) har knapt fått fred fra ivrige fans og fotografer etter at Kutcher ble anklaget for å ha vært utro med den 23 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

Nå har ekteparet rømt utenlands for å kunne jobbe seg gjennom problemene i ro og mak.

I følge magasinet In Touch har de to nemlig fått låne Demis eksmann Bruce Willis’ (56) feriehjem på Turks and Caicos utenfor Cuba.

- De har begge hatt det veldig tøft i det siste. Da Ashton i forrige uke dummet seg ut på Twitter med å vise sympati for en sexforbryter rant begeret over for Demi, sier en kilde til magasinet.

- Ashton håper nå Demi vil gi ham en siste sjanse. Han prøver å vise henne hvor mye han angrer på å ha såret henne. Men hun er usikker på om løftene rekker, sier en venn til Now Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han vil vinne henne tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer