Shabana Rehman:

Får hjelp etter kreftbeskjeden

Samler inn penger til videre kreftbehandling.

ØNSKER BEHANDLING: Shabana Rehman har fått bukspyttkjertelkreft. Nå ønsker hun behandling i utlandet. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ØNSKER BEHANDLING: Shabana Rehman har fått bukspyttkjertelkreft. Nå ønsker hun behandling i utlandet. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at komiker, skribent og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Shabana Rehman (45) har fått kreft.

Den tunge nyheten fortalte hun ærlig om i et eksklusivt intervju med Se og Hør, hvor det blant annet kom frem at det er snakk om bukspyttkjertelkreft med spredning.

- (...)Jeg har ingen tilleggssykdommer nå, alt er på en måte klart for behandling. Men det er svært alvorlig. Legene har sagt til meg at hvis ikke behandlingen virker, overlever jeg ikke 2022 …

Til nå har hun fått cellegiftbehandling hjemme i Norge. Hun har imidlertid uttrykt et ønske om å motta immunterapi i utlandet, noe hun nå får hjelp til fra en barndomsvenninne.

Se og Hør har vært i kontakt med kommunikasjonsrådgiver ved Akershus universitetssykehus, Jan-Eirik Vestnes, som opplyser om at det ikke utføres kirurgi av denne kreftformen på Ahus.

Samler inn penger

Det har kommet støtte til Rehman fra både vidt og bredt. Nå har det også blitt opprettet en pengeinnsamling via Spleis, med navnet «Støtt Shabanas kamp mot kreften!». Den er laget for å samle inn penger til kreftbehandling i utlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer