Får hjelp av NRK-kjendis under «Farmen»

- Det er lett å tro at hele verden er opptatt av deg, sier Tore Strømøy.

FÅR HJELP: - Jeg trekker veksler på hans erfaring fra TV-bransjen, han kjenner tross alt gamet. Plutselig blir jeg gjenkjent på gata og slike ting, sier Tommy Rodahl til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
FÅR HJELP: - Jeg trekker veksler på hans erfaring fra TV-bransjen, han kjenner tross alt gamet. Plutselig blir jeg gjenkjent på gata og slike ting, sier Tommy Rodahl til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Denne uka gikk startskuddet for den syvende sesongen av «Farmen» på TV 2. Der har TV-seerne allerede rukket å stifte nærmere bekjentskap med blant andre Tommy Rodahl (47), som er en av de 14 deltagerne som skal kjempe om å ta seg helt til topps i programmet.

Det folk derimot nok ikke vet er at Tommy er venn av ingen ringere enn NRK-kjendisen Tore Strømøy (50). Til Seher.no innrømmer «Farmen»-deltageren at han har hatt tett kontakt med sin profilerte venn i forbindelse med premieren av reality-programmet.

Da Seher.no møtte Frøya-mannen søndag forrige uke kom han også direkte fra et møte med nettopp Tore Strømøy.

- Jeg trekker veksler på hans erfaring fra TV-bransjen, han kjenner tross alt gamet. Plutselig blir jeg gjenkjent på gata og slike ting, og i den forbindelse har jeg fått råd av Tore. Han er min mentor i alt dette, sier Rodahl til Seher.no.

Til Seher.no bekrefter Tore Strømøy vennskapet til den 47 år gamle ralitydeltageren.

- Hvilke råd har du gitt ham?

- Jeg har bare sagt at han skal være seg selv og være normal, og huske at han ikke har foretatt noen månelanding. Enkelte som er med i slike programmer tror de er større enn de er. Det er lett å tro at hele verden er opptatt av deg, sier Strømøy til Seher.no.

Det er nemlig ikke så lett for alle å bli kastet ut i en TV-verden og bli kjendis nesten over natta. Det vet den 50 år gamle NRK-kjendisen alt om.

- Jeg har også sagt at han må tenke seg om , hvorvidt han skal si ja til alt tullet. Når man er uerfaren er det lett å gå på noen blemmer. Og jeg har sagt at han bare må ringe meg og spørre om det er noe, forteller han.

Tore tror ikke at Tommy ble med i TV 2-programmet for å bli kjendis.

- Han er med fordi han synes det er spennende, og jeg tror ikke han blir den som sitter på barene på Karl Johan etter deltagelsen, sier Tore Strømøy til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV 2 ransaker «Farmen»-deltagerne