IKKE REDD FOR Å VIRKE FEMININ: John Arne Riise sier han gjerne tar imot sminkehjelp fra kona Louise Angelica ved spesielle anledninger. Her er det stilige paret sammen på Universals sommerfest tidligere i sommer. Foto: FameFlynet Norway
IKKE REDD FOR Å VIRKE FEMININ: John Arne Riise sier han gjerne tar imot sminkehjelp fra kona Louise Angelica ved spesielle anledninger. Her er det stilige paret sammen på Universals sommerfest tidligere i sommer. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Får hjelp av kona til å sminke seg

- Om det er feminint, det får bare være, sier John Arne Riise.

SEOGHØR.NO: I slutten av mai giftet fotballstjernen John Arne Riise (33) seg med kjæresten Louise Angelica Markussen (23).

Tiden som nygift har vært både romantisk og hektisk for fotballspilleren.

Etter en eksotisk bryllupsreise til Maldivene har herr og fru Riise festet med reality-stjernen Khloé Kardashian (30) i Las Vegas, 33-åringen har deltatt i poker-VM i samme by, og denne uken debuterer han som gjesteprogramleder i «Allsang på grensen» på TV 2.

Med mange opptredener på rød løper og andre oppdrag med pressefotografer til stede, sier John Arne til Dagbladet at stylist- og motebloggerkona Louise Angelica er ekstra god å ha.

I tillegg til å hjelpe ham med å plukke ut stilige antrekk når han har stått opp, svinger hun gjerne sminkekosten for sin kjære.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR HJELP: Når fotballstjernen skal møte pressen, som her på «Allsang på grensen»innspillingen onsdag, pleier han å få hjelp til styling og sminke av sin motebevisste kone. Hun pyntet seg med en trendy blomsterkrans for anledningen. Foto: Stella Pictures
FÅR HJELP: Når fotballstjernen skal møte pressen, som her på «Allsang på grensen»innspillingen onsdag, pleier han å få hjelp til styling og sminke av sin motebevisste kone. Hun pyntet seg med en trendy blomsterkrans for anledningen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Sminke bruker jeg ikke til vanlig, men skal vi på noe spesielt, tar jeg kanskje på litt. Ikke jeg, da, men kona. Det tror jeg de fleste gjør, avslører Riise overfor Dagbladet.

Den naturlig rødhårede fotballproffen er heller ikke redd for å innrømme at han farger håret, og innimellom øyenbrynene, så de skal «matche med hårfargen».

- Om det er feminint, det får bare være. Jeg gjør det fordi jeg blir fort blank i panna, og det kan se litt dumt ut. Når jeg skal der det er presse, gjør jeg det bare for å dempe. Men ellers gjør jeg selvfølgelig aldri det, da er jeg «all natural». 

- Jeg soler meg, og av og til tar jeg selvbruning, men det er bare når jeg skal på en «happening». Madamen er jo litt brunere enn meg, og meg må matche det litt, påpeker idrettsmannen til Dagbladet.

Klokken 20.00 i kveld kan du få med deg John Arne Riises programlederdebut på TV 2.

LES OGSÅ: - Jeg har et alkoholproblem