Får "hjelp" av Idol-Ali

Navnet på Linnis nye låt er det Alejandro Fuentes som skal ha æren for.

VIL BLI POPSTJERNE: Linni Meister kommer med plate på nyåret. Foto: SE og HØR
VIL BLI POPSTJERNE: Linni Meister kommer med plate på nyåret. Foto: SE og HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Om en måned er Robinsonbabe og glamourmodell Linni Meister (22) klar med sin debutsingel "Where's My Limmo At".

- Jeg spiller på pupp og miniskjørt, men jeg skal være mer seriøs enn Lene Alexandra, sier Linni til Kjendis.no.

Låta er skrevet av Stanley Ferdinandez, som også har vært med å lage "My Boobs Are OK", og Idol-yndlingen Alejandro Fuentes (20) har også helt ufrivillig har hatt en finger med i spillet.

Under Idol 2004 var nemlig Ferdinandez en av sangpedagodene til Idol-gjengen, og han husker godt Ali og hans muntre meldinger.

- En av dem var uttrykket ”Where’s my limmo at” som han meldte hver gang han følte seg som en popstjerne og trengte transport – og lurte på hvor det ble av limousinen, sier Ferdinanez til nettstedet.

- Han sa det så ofte at meldingen brant seg fast i hodet mitt, og plutselig dukket den opp som tittelen på en låt jeg har hatt liggende i to år.

Lene Alexandra Øien (26) fikk en internasjonal hit med låta "My Boobs Are Ok" - takket være Christer Falck (38). Nå har han like store planer for Linni. Begge jentene kommer ut med album neste år.

LES HER: Het advent fra Linni

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer