Får hjelp av familien

Alenepappaen Trond Giske må planlegge og prioritere mer enn før.

TRAVEL PAPPA: Trond Giske har en hektisk jobb som kulturminister, men setter datteren foran alt. Foto: Morten Eik/Se og Hør
TRAVEL PAPPA: Trond Giske har en hektisk jobb som kulturminister, men setter datteren foran alt. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Første sommer som alenepappa...

- Det har vært hektisk, men jeg har fått hjelp av familien min til å ta seg av datteren min når jeg likevel må steppe inn i grenselandet mellom jobb og ferie. I hverdagen er det absolutt ikke noe offer å prioritere Una framfor en regjeringskonferanse, sier Trond Giske til adressa.no.

Sommeren er høysesong for kulturministeren - som likevel har takket nei til 97 prosent av invitasjonene, for å kunne ta ut ferie.

I januar i år ble det brudd mellom Trond og hans samboer gjennom 10 år Anne Grethe Moe. De har mer eller mindre delt omsorg for datteren Una (3), og viser seg ofte sammen. For eksempel kom de begge til Trond Mois bryllup i Kristiansand. De tilbragte også deler av ferien sammen.

Nå er Trond hjemme i Trondheim sammen med datteren som er på ferie hos farmor og farfar mens pappa er delvis på jobb. Men en moderne far klarer også å kombinere jobb og barn, og lille Una hadde sin festivaldebut på Norwegian Wood i sommer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer