- Får henvendelser om at jeg er komplett udugelig

Trude Teige opplever et stort press.

KOMMENTARER: Teige sier hun får stygge kommentarer på e-post og Facebook, men at det er slik det er, om man er på TV-skjermen. Foto: SCANPIX
KOMMENTARER: Teige sier hun får stygge kommentarer på e-post og Facebook, men at det er slik det er, om man er på TV-skjermen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: TV 2-programleder Trude Teige (50) er klar med en ny sesong av «Trude/». Slikt fører med seg en rekke kommentarer.

- Er du på TV blir du utsatt for kommentarer. Av og til får jeg henvendelser på e-post og Facebook om at jeg er komplett udugelig. Jeg opplever et stort press, et kommersielt press, forklarer Teige til Dagbladet.

Teige fortalte tidligere at hun hadde fått en stygg kommentar fra en mann på mellomledernivå i kanalen. Mannen hevdet Teige var for gammel til å ha sitt eget TV-program.

Programlederen karakteriserte bemerkningen som ynkelig, men innrømmer at hun vurderte sluttpakke, da debattprogrammet «Tabloid», som hun ledet, ble tatt av luften.

- Det var en tøff høst, en tøff prosess. Alle vurderte sluttpakke, jeg også. Men når en dør lukkes, åpnes en ny. Etter hvert fikk jeg «Trude/». Det er drømmejobben, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raser mot TV 2